Libnet.ro
UNICEF

18:30

Statul Islamic a deschis abatorul ostaticilor

România Liberă România Liberă,
Statul Islamic a deschis abatorul ostaticilor

Casa Alba a autentificat imaginile difuzate de Statul Islamic cu decapitarea lui Steven Sotloff, al doilea ziarist american executat ca represalii la loviturile aeriene americane contra pozitiilor lor in Irak. Calaul lui Sotloff este acelasi care l-a decapitat pe James Foley, Jihadistul John, un britanic cautat inca de serviciile secrete ale Marii Britanii. Dupa cateva ore, presedintele Barack Obama a ordonat trimiterea de soldati suplimentari la Bagdad pentru protejarea ambasadei si instalatiilor americane si a anuntat ca SUA nu se vor lasa intimidate de teroristii SI. continuă pe România Liberă

Statul Islamic revendica decapitarea unui al doilea jurnalist

Gruparea sunnita Statul Islamic a publicat o noua inregistrare video care ilustreaza decapitarea unui al doilea ostatic, un jurnalist american disparut anul trecut, potrivit presei internationale, insa Casa Alba nu a confirmat autenticitatea videoclipului.

Statul Islamic a anuntat decapitarea unui al doilea detinut american

Statul Islamic din Irak si Siria ISIS) l-a decapitat pe Steven Joel Sotloff. El este cel de-al doilea american executat de grupul militant islamic. Pe internet a aparut si un film cu decapitarea, anunta SITE Intelligence Group, o organizatie de cercetare care urmareste postarile pe internet ale jihadistilor.

Al doilea jurnalist american decapitat in Irak de Statul Islamic

Statul Islamic din Irak si Siria ISIS) l-a decapitat pe Steven Joel Sotloff. El este cel de-al doilea american executat de grupul militant islamic. Pe internet a aparut si un film cu decapitarea, anunta SITE Intelligence Group, o organizatie de cercetare care urmareste postarile pe internet ale jihadistilor.

ONU va trimite o misiune in Irak pentru a investiga crimele comise de Statul Islamic

Consiliul ONU al Drepturilor Omului a decis luni, in unanimitate, sa trimita o misiune care sa ancheteze asupra atrocitatilor comise de catre jihaisti din cadrul gruparii Statul islamic SI) in Irak, cu scopul de lupta impotriva impunitatii acestora, relateaza Mediafax.

Vladimir Putin, amenintat de Statul Islamic: Tronul tau se va prabusi cand vom veni

Presedintele rus Vladimir Putin a fost amenintat, prin intermediul unei inregistrari video, de catre gruparea Statul Islamic, care a transmis ca va declansa un razboi de eliberare in Caucazul rus,.

Israelul a adaugat Statul Islamic si Brigazile lui Abdullah Azzam, pe lista organizatiilor ilegale

Israelul a adaugat doua grupari islamiste, Statul Islamic si Brigazile lui Abdullah Azzam, pe lista organizatiilor pe care le considera ilegale, relateazaAFP. Anuntul a fost facut de Ministerul.

Statul Islamic, pe lista cu organizatiile ilegale a Israelului

Miscarea terorista Statul Islamic SI) a fost trecuta pe lista cu organizatiile ilegale a Israelului, alaturi de Brigazile lui Abdullah Azzam, a anuntat Ministerul israelian al Apararii.

Gruparea Statul Islamic il ameninta pe Putin

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii regimului sirian si ca va declansa un razboi de eliberare in Caucazul rus, relateaza Mediafax.

ONG: Statul Islamic a executat in total peste 500 de prizonieri in Irak

Jihadistii gruparii Statul Islamic SI) au executat peste 500 de prizonieri in Irak, de la inceputul ofensivei fulgeratoare pe care au lansat-o in aceasta tara in iunie, a anuntat, miercuri, Human Rights.

Gruparea terorista Statul Islamic AMENINTA ca-l va detrona pe Putin

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )