Libnet.ro
UNICEF

20:00

Statul Islamic se extinde tot mai mult. Jihadistii au deschis mai multe tabere de antrenament in Filipine

Antena3 Antena3,
Statul Islamic se extinde tot mai mult. Jihadistii au deschis mai multe tabere de antrenament in Filipine

Statul Islamic s-a extins si in Filipine, acolo unde a dezvaluit existenta mai multor baze de antrenament si unde au inceput sa duca o campanie agresiva de recrutare. Aparatul de propaganda jihadist a facut. continuă pe Antena3

Politia a arestat 11 persoane suspectate de legaturi cu Statul Islamic

Politia bosniaca a efectuat mai multe perchezitii in zona capitalei Sarajevo si arestat 11 persoane suspectate de legaturi cu organizatia jihadista Statul Islamic, transmite Reuters.

Statul Islamic a atacat o scoala din Siria. Cel putin noua eleve au fost ucise

Cel putin noua eleve au fost ucisi si 20 de persoane au fost ranite, marti, dupa ce militanti ai organizatiei teroriste Statul Islamic SI) au atacat o scoala din orasul Deir ez-Zor, in estul Siriei, aflat sub controlul Guvernului sirian, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Ministrul Elisabeta Lipa, dupa bronzul mondial la handbal: Fetele meritau mai mult, pentru mine sunt campioane

Ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta Lipa, a declarat, dupa ce nationala de handbal feminin a castigat medalia de bronz la CM din Danemarca ca fetele meritau mai mult.

Ce salarii au primit actorii din Star Wars! Harrison Ford castiga de 76 de ori mai mult decat John Boyega!

Producatorii de la Disney l-au dorit foarte mult pe Harrison Ford in noul film Star Wars, astfel incat au fost de acord sa plateasca o avere pentru ca actorul de 74 de ani sa reintre in pielea personajului Han Solo.

Ministrul Muncii: Trebuie sa analizam majorarea salariului minim ca sa nu facem mai mult rau

Guvernul va lua o decizie privind salariul minim pana in 31 decembrie, insa o eventuala majorare trebuie analizata atent pentru a nu face mai mult rau decat bine, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ana Costea, citat de Mediafax.

Statul Islamic a executat zece dintre militantii sai, pentru ca au fugit de pe campul de lupta

Cel putin zece jihadisti ai Statului Islamic au fost decapitati de gruparea terorista, dupa ce au fost gasiti vinovati de inalta tradare. Luptatorii si-ar fi abandonat pozitiile in timpul luptelor di.

VIDEO Manchester United - Norwich 1-2/ Van Gaal, tot mai aproape de demitere

Eliminata din Champions League inca din faza grupelor, Manchester United a mai trait, sambata, un moment umilitor: a pierdut cu 2-1 meciul de pe Old Trafford cu Norwich. In urma acestui rezultat, presa din Marea Britanie vorbeste despre o posibila indepartare a lui Van Gaal de pe banca tehnica a echipei.

Folosirea computerului la romani. Doua din 5 familii nu au net acasa motivand ca Internetul nu e nici util nici interesant/ Barbatii stau mai mult pe net de pe mobil decat femeile

La fiecare 10 locuinte, 6 detin computer, cele mai multe fiind locuintele aflate in orase, se arata intr-o cercetare a Institutului National de Statistica obtinuta de HotNews. ro. Evident, situatia e usor diferentiata pe regiuni, Capitala fiind cea mai bine dotata cu computere 8 computere la 10 familii), iar cel mai prost sta sudul Moldovei si zona Dobrogei, unde media nu depaseste 55%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )