Libnet.ro
UNICEF

14:30

Statul Islamic a publicat o noua filmare socanta! Un jihadist isi executa propriul frate acuzat de spionaj (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Statul Islamic a publicat o noua filmare socanta! Un jihadist isi executa propriul frate acuzat de spionaj (FOTO, VIDEO)

Statul Islamic a publicat o noua filmare in care un militant isi impusca propriul frate, care a fost gasit vinovat de spionaj, potrivit Daily Mail. Scenele terifiante au fost filmate in. continuă pe B1

Statul Islamic a revendicat atacul armat de la Orlando

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat luni atacul armat de la Orlando, in Statele Unite, comis de un soldat al califatului, soldat cu 50 de morti, intr-un club gay, intr-un buletin de stiri pe postul oficial de radio, relateaza AFP, preluata de News. ro.

Oficiali FBI: Nu exista legatura evidenta intre Statul Islamic si masacrul de la Orlando

Statul Islamic SI) a revendicat duminica atacul armat de la Orlando, insa oficiali americani subliniaza ca nu exista nicio legatura evidenta intre miscarea jihadista si masacrul comis in cursul noptii de sambata spre duminica intr-un club de noapte gay din Florida, transmite Reuters.

Forte proguvernamentale din Libia cuceresc portul orasului Sirt de la Statul Islamic

Fortele Guvernului libian sustinut de comunitatea internationala au cucerit vineri seara portul orasului Sirt de la jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic, a anuntat sambata un oficial, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )