Libnet.ro
UNICEF

22:00

Statul Islamic a revendicat atacul din noaptea de Anul Nou din clubul Reina din Istanbul

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic a revendicat atacul din noaptea de Anul Nou din clubul Reina din Istanbul

Jihadistii Statului Islamic au revendicat luni dimineata atacul armat care a zguduit in noaptea dintre ani clubul Reina din Istanbul, unde au fost ucise 39 de persoane, printre care se numara inclusiv 24 de cetateni straini. Autoritatile turce au lansat o operatiune masiva pentru a-l captura pe atacatorul necunoscut, care a reusit sa scape in haosul de dupa atac, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Statul Islamic a revendicat atacul armat de la clubul Reina

ACTUALIZARE Jihadistii Statului Islamic au revendicat luni dimineata atacul armat care a zguduit in noaptea dintre ani clubul Reina din Istanbul, unde au fost ucise 39 de persoane, printre care se numara inclusiv 24 de cetateni straini. Autoritatile turce au lansat o operatiune masiva pentru a-l captura pe atacatorul necunoscut, care a reusit sa scape in haosul de dupa atac, transmite Reuters, potrivit news. ro. Premierul Turciei, Binali Yildirim, a declarat duminica dupa-amiaza ca autoritatile turce nu au informatii clare pentru a putea stabili cine este vinovat de atacul armat sangeros de la clubul Reina din Istanbul, relateaza news. ro. in atacul armat din noaptea de Revelion, si-au pierdut viata 39 de persoane, inclusiv 16 cetateni straini, iar alti 69 de oameni au fost raniti, transmite Reuters.

Informatii noi despre atacul sangeros din noaptea de Anul Nou din Istanbul. Ce se intampla cu atacatorul (VIDEO)

Anul Nou nu a scapat de atacuri. Treagedia din noaptea de Revelion a ingrozit, din nou, o lume intreaga. in atacul comis intr-un club de noapte din Istanbul si-au pierdut viata 39 de oameni.

Statul Islamic A REVENDICAT atentatul comis in clubul din Istanbul in noaptea de Revelion

Atacul armat comis in noaptea de Revelion intr-un club din Istanbul a fost revendicat luni de gruparea jihadista Statul Islamic, informeaza Reuters. in continuarea operatiunilor.

BREAKING NEWS Daesh a revendicat carnagiul de Anul Nou de la Istanbul

Organizatia jihadista Statul Islamic Daesh) a revendicat luni, printr-un comunicat, responsabilitatea pentru atentatul produs intr-un club in Istanbul in noaptea de Anul Nou .

BREAKING NEWS Opt persoane au fost arestate in ancheta privind carnagiul de la Istanbul din noaptea de revelion

Opt persoane au fost retinute luni si plasate in detentie la Istanbul in cadrul anchetei privind carnagiul comis in noaptea de Anul Nou si revendicat de Daesh, a anuntat agentia de presa Dogan .

Revelion 2017: Ce evenimente sunt organizate, in tara, in noaptea de Anul Nou

Orasele din intreaga tara s-au pregatit pentru noaptea de Revelion cu focuri de artificii si concerte in aer liber, scrie Mediafax.

Politia germana a arestat, sambata, un individ suspectat ca ar fi cerut de la Statul Islamic 180.000 de euro in schimbul unor atentate

Politia germana a arestat, sambata, un sirian suspectat ca i-ar fi propus organizatiei jihadiste Statul Islamic SI) sa comita, in schimbul sumei de 180. 000 de euro, mai multe atentate cu camion-capcana.

Premierul Yildirim: Nu exista informatii clare despre cei care se fac vinovati de atacul din clubul Reina

Premierul Turciei, Binali Yildirim, a declarat duminica dupa-amiaza ca autoritatile turce nu au informatii clare pentru a putea stabili cine este vinovat de atacul armat sangeros de la clubul Reina din Istanbul, relateaza news. ro. in atacul armat din noaptea de Revelion, si-au pierdut viata 39 de persoane, inclusiv 16 cetateni straini, iar alti 69 de oameni au fost raniti, transmite Reuters.

VIDEO Mariah Carey a facut playback, de Anul Nou, in Times Square: Nu va fi mai bine de atat

Cantareata americana Mariah Carey a sustinut, in noaptea de Anul Nou, unul dintre cele mai dezastruoase recitaluri din cariera sa, in Times Square din New York, unde defectiuni tehnice au dezvaluit faptul ca a facut playback, relateaza News. ro citand New York Times.

Mariah Carey, recital dezastruos in Times Square de Anul Nou.A facut playback si chiar a renuntat sa mai mimeze: Nu va fi mai bine de atat! VIDEO

Cantareata americana Mariah Carey, in varsta de 46 de ani, a sustinut in noaptea de Anul Nou unul dintre cele mai dezastruoase recitaluri din cariera sa, in Times Square din New York, unde o serie de defectiuni tehnice au dezvaluit faptul ca a facut playback.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )