Libnet.ro
UNICEF

15:30

Statul Islamic si Rusia, principalele amenintari la adresa SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul Islamic si Rusia, principalele amenintari la adresa SUA

Ministrul american al apararii, Ashton Carter, considera gruparea jihadista Statul Islamic si Federatia Rusa drept principalele amenintari la adresa securitatii Statelor Unite ale Americii, informeaza site-ul Beforeitsnews. com. continuă pe Ziarul Bursa

Ashton Carter: Principalele amenintari la adresa SUA sunt Statul Islamic si Rusia

Statul Islamic si Rusia sunt principalele amenintari la adresa securitatii Statelor Unite ale Americii, a explicat ministrul american al Apararii, Ashton Carter, conform Agerpres.

Cum a pedepsit Statul Islamic trei barbati acuzati de hartuire

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a expus joi intr-o cusca trei barbati acuzati de hartuirea unor femei, in orasul Mayadin din estul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Statul Islamic a ocupat noi teritorii in nordul Siriei; doi comandanti irakieni au fost ucisi intr-un atac terorist

Militantii retelei teroriste Statul Islamic SI) au ocupat noi teritorii in nordul Siriei, dupa lupte cu insurgenti sirieni, avansand in zonele in care Statele Unite si Turcia intentioneaza sa deschida noi fronturi, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Statul Islamic a difuzat fotografii din timpul distrugerii templului Baal Shamin din Palmira

Organizatia terorista sunnita Statul Islamic SI) a difuzat marti imagine surprinse in timpul distrugerii templului Baal Shamin din orasul antic Palmira, in centul Siriei. Templul Baal Shamin, inscris pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO, a fost distrus duminica.

Statul Islamic a publicat fotografii cu distrugerea unui templu in Palmira, inclus in patrimoniul mondial al umanitatii de catre UNESCO (VIDEO)

Gruparea jihadista Statul Islamic a publicat marti fotografii care arata distrugerea templului Baalshamin din cetatea antica Palmira, aflata in estul Siriei, relateaza AFP, citata de Agerpres. O serie de imagini.

Statul Islamic a prezentat imagini cu distrugerea templului Baal Shamin din orasul antic Palmyra

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a publiat marti fotografii care arata distrugerea templului Baal Shamin din orasul antic Palmyre, in estul Siriei, scrie AFP.

VIDEO Statul Islamic a dat publicitatii o inregistrare in care un copil de 3 ani decapiteaza un ursulet de plus

Intr-un nou material video publicat de gruparea terorista Statul Islamic ISIS) un copil de 3 ani decapiteaza un ursulet. in fata steagului alb-negru cu insemnele gruparii ISIS, copilul decapiteaza ursuletul de plus, dupa care zambeste camerei.

SUA au cerut Uzbekistanului sa se alature coalitiei internationale impotriva gruparii Statul Islamic

Statele Unite au cerut Uzbekistanului sa se alature coalitiei internationale impotriva gruparii teroriste Stat Islamic, precizand ca autoritatile de la Taskent sunt libere sa aleaga cum vor contribui la.

Un terorist din Statul Islamic, UCIS intr-un raid american, in Siria

Un cetatean britanic, considerat principalul specialist in tehnologie informationala al retelei teroriste Stat Islamic, a murit intr-un raid aerian american efectuat in Siria .

Regina Rania a Iordaniei: Musulmanii moderati din intreaga lume nu fac suficient pentru a castiga lupta ideologica cu Statul Islamic

Regina Rania a Iordaniei a atras miercuri atentia asupra faptului ca musulmanii moderati nu fac suficient pentru a lupta impotriva jihadistilor Statului Islamic, cerand sa se mizeze pe tineret pentru a se evita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )