Libnet.ro
UNICEF

16:30

Statul roman are de recuperat 14 milioane euro din redeventele datorate de companii pe anul trecut

B1 B1,
Statul roman are de recuperat 14 milioane euro din redeventele datorate de companii pe anul trecut

Dintr-un total de 370 de milioane de euro, statul roman mai are de recuperat 14 milioane de euro din redeventele de anul trecut, noteaza jurnalistii de la economica. net. Datoria vine exclusiv de la companii din. continuă pe B1

Perchezitii la licee si scoli din Capitala si 7 judete: Este vizata Asociatia Arhimede, organizatoare de concursuri scolare, acuzata de evaziune fiscala de 3,14 milioane de euro (VIDEO)

30 Perchezitii in aceasta dimineata la Liceul Nichita Stanescu din Bucuresti. Vizata esar fi Asociatia Arhimede, care organiza concursuri scolare in mai multe licee din Capitala si din.

Valoarea tranzactiilor investitionale in Romania a depasit 700 milioane euro in 2014

Crosspoint Imobiliare precizeaza ca valoarea tranzactiilor investitionale in Romania a depasit, in anul 2014, suma de 700 de milioane de euro, pentru prima data dupa 2008, arata un comunicat transmis redactiei.

Romgaz estimeaza un profit de 340 milioane euro, in 2015

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) estimeaza ca va inregistra in acest an un profit net de 1,51 miliarde lei 340 milioane euro), in crestere fata de cel bugetat pentru anul trecut.

VIG a avut profit de 1,8 milioane euro in Romania, in primul trimestru

Vienna Insurance Group transmite ca masurile de restructurare din tara noastra dau rezultate si au condus la inregistrarea unui profit inainte de impozitare) de 1,8 milioane euro.

Intermedieri de 300 milioane euro si un nou lider de piata

Potrivit estimarilor INSURANCE Profile realizate in baza datelor financiare transmise de 56 de societati de intermediere in asigurari, la finalul lunii martie 2015, piata de brokeraj in asigurari din Romania s-a apropiat de valoarea de 300 milioane euro 1,3 miliarde lei), echivalentul a circa 58% din totalul pietei de asigurari.

Exemplu de gandire strategica din partea Companiei de Autostrazi: Revizuieste acum pe 5 milioane de euro Studiul de Fezabilitate la o autostrada programata in Master Plan sa fie construita abia dupa 2023

Compania de Autostrazi a semnat miercuri un contract pe 5,1 milioane de euro pentru a revizui Studiul de Fezabilitate SF) al Autostrazii Tg Mures - Ditrau, parte a autostrazii care va lega Tg. Mures de Iasi, desi tronsonul in cauza este planificat in varianta finala a Master Planului trimisa la Comisia Europeana sa fie construit abia din 2023. Mai mult, documentul strategic prevede ca SF-ul sa fie revizuit intre 2021-2022. Surse guvernamentale au precizat pentru HotNews. ro ca semnarea contractului de catre CNADNR este in contradictie flagranta cu strategia pe care statul roman incearca s-o convina cu oficialii europeni, iar Asociatia Pro Infrastructura acuza ca aceasta lipsa de coordonare a institutiilor duce la risipa de bani.

Sotia presedintelui Iohannis a pierdut procesul cu statul roman. Ce a decis instanta

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Iohannis, a pierdut procesul intentat statului roman pentru recuperarea drepturile salariale aferente perioadei 2008-2011.

Statul Islamic are control deplin asupra granitei dintre Siria si Irak

Jihadistii din gruparea Statul Islamic SI) au cucerit joi ultimul punct de trece a frontierei siriano-irakiene aflat sub controlul fortelor regimului de la Bagdad, a informat Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), potrivit AFP.

Subiectele zilei: Cine pune stop afacerii de milioane de euro a hingherilor de masini; Amintiri din Romania baronilor. Bebe Ivanovici: Daca nu faceam un pas in spate, ma costa libertatea; Patriarhia Romana, executata silit pentru 28 de euro. Ce raspunde

Deutsche Welle: Inca o sansa imensa ratata de Republica Moldova. Rep. Moldova, care urma sa obtina o perspectiva europeana clara la summit-ul Parteneriatului Estic al UE de la Riga, a ratat aceasta sansa din cauza nivelului inalt al coruptiei. Agentul secret al lui Mihai Viteazul. Spionul Darai - misiunile si tainele care il legau de domnitorul Tarii Romanesti. La fel ca si in zilele noastre, serviciile agentilor secreti de acum 400 de ani.

Guvernul norvegian ofera 1,4 milioane euro pentru colectarea selectiva a deseurilor in Romania

Guvernul norvegian, prin Granturile Norvegiene, a co-finantat cu 1,4 milioane de euro un proiect de colectare a deseurilor reciclabile de la populatia din Romania, implementat de Total Waste Management, a carui valoare se ridica la 4 milioane de euro, mentioneaza un comunicat transmis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )