Libnet.ro
UNICEF

08:30

Statul roman nu va plati niciun leu pentru completarea listei de medicamente compensate si gratuite

Adevărul Adevărul,
Statul roman nu va plati niciun leu pentru completarea listei de medicamente compensate si gratuite

Noile medicamente de care bolnavii ar putea beneficia incepand din luna iulie, cand Ministerul Sanatatii va revizui lista de medicamente compensate si gratuite, vor fi platite din taxa de clawback, pe care producatorii sunt obligati sa o achite, sustin reprezentantii producatorilor de medicamente. continuă pe Adevărul

ARPIM: Statul roman nu va plati niciun leu pentru deschiderea listei medicamentelor compensate

Deschiderea listei medicamentelor compensate nu va aduce cheltuieli suplimentare pentru bugetul statului, considera membrii Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), conform unui comunicat de presa.

Statul roman nu va plati niciun leu pentru deschiderea listei medicamentelor compensate

Noile medicamente pe care Ministerul Sanatatii s-a angajat sa le introduca la compensare in acest an vor fi de fapt platite de catre producatorii de medicamente, intrucat taxa clawback prevede ca acestia trebuie sa achite orice suma care depaseste.

Nu exista niciun investitor pentru Posta Romana.

Niciun potential investitor nu a cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea Companiei Nationale Posta Romana, pana marti, la expirarea termenului, a declarat directorul general al companiei, Ion Smeeianu, intr-o conferinta, conform Mediafax. Pana in acest moment nu a fost niciun investitor, a spus Smeeianu. Potentialii investitori interesati sa participe la privatizarea Postei au solicitat prelungirea perioadei de depunere a ofertelor neangajante, dupa ce ANAF a calculat, in urma unui .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )