Libnet.ro
UNICEF

16:00

Statul roman a platit 5,6 milioane de euro catre UniCredit Tiriac Bank pentru licente Microsoft

Adevărul Adevărul,
Statul roman a platit 5,6 milioane de euro catre UniCredit Tiriac Bank pentru licente Microsoft

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a transferat catre UniCredit Tiriac Bank, la 25 iulie, suma de 25 de milioane de lei 5,63 milioane de euro) pentru utilizarea a 186. 087 de licente Microsoft de Ministerul Educatiei, in baza unui contract cesionat catre banca de D-Con. Net AG Elvetia). continuă pe Adevărul

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 695 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele sase luni ale anului, un excedent de 695 milioane euro, comparativ cu un deficit de 2,781 miliarde euro in aceeasi perioada din anul 2012, a anuntat, astazi, Banca Nationala a Romaniei.

Autoritatile romane au platit 25 milioane lei catre UniCredit Tiriac Bank pentru licente Microsoft

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a transferat catre UniCredit Tiriac, la 25 iulie, suma de 25 milioane de lei 5,63 milioane de euro) pentru utilizarea a 186. 087 licente Microsoft de Ministerul Educatiei, in baza unui contract cesionat.

Pretul incompetentei. Primaria si Consiliul Judetean Iasi au platit amenzi de 2,17 milioane de euro pentru nereguli in proiectele cu bani europeni

Cel putin opt proiecte de infrastructura desfasurate in ultima perioada in Iasi au fost implementate cu deficiente birocratice grave, motiv pentru care ministerele de resort au sanctionat autoritatile locale cu sume uriase.

Pretul incompetentei. Amenzi de 2,17 milioane de euro la Iasi, pentru nereguli in proiectele cu bani europeni

Cel putin opt proiecte de infrastructura desfasurate in ultima perioada in Iasi au fost implementate cu deficiente birocratice grave, motiv pentru care ministerele de resort au sanctionat autoritatile locale cu sume uriase.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 716 milioane euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 716 milioane de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Irinel Columbeanu risca sa ramana fara avere. Omul de afaceri are o datorie neplatita de trei milioane euro

Irinel Columbeanu ar putea ramane fara avere. Executorii judecatoresti i-au pus gand rau pentru o datorie de 3 milioane de euro la o banca. Omul de afaceri spune insa ca nu isi face griji, pentru ca a.

CNADNR a incasat 53 milioane euro, intr-un singur an, de la soferii care nu si-au facut rovinieta

Peste 450. 000 de soferi au fost amendati anul trecut pentru ca nu aveau rovinieta. CNADNR a incasat aproape 53 de milioane de euro, de pe urma soferilor. Procesele-verbale au fost contestate in instanta de.

TRASEUL spagii de 1.000.000 de euro catre judecatoarea Veronica Cirstoiu

Spaga de un milion de euro ar fi ajuns la judecatoarea Veronica Cirstoiu prin intermediul fratelui lui Dinel Staicu. Este una dintre pistele pe care le cerceteaza anchetatorii si care apare in referatul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )