Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei pentru a 22-a oara. in minutul 2, meciul a fost intrerupt dupa ce pe teren au fost aruncate mai multe torte si petarde

B1 B1,
Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei pentru a 22-a oara. in minutul 2, meciul a fost intrerupt dupa ce pe teren au fost aruncate mai multe torte si petarde

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 22-a oara in istorie. Duminica, echipa a invins Universitatea Cluj pe Arena Nationala cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Adrian Popa. continuă pe B1

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei pentru a 22-a oara. in minutul 2, meciul a fost intrerupt dupa ce pe teren au fost aruncate mai multe torte si petarde (VIDEO)

Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 22-a oara in istorie. Duminica, echipa a invins Universitatea Cluj pe Arena Nationala cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Adrian Popa.

Steaua a castigat Cupa Romaniei, scor 3-0 cu U Cluj. Event, reusit la despartirea de Galca

Steaua s-a impus in finala Cupei Romaniei Timisoreana cu scorul de 3-0 in fata echipei Universitatea Cluj. Ros-albastrii au reusit eventul, dupa o pauza de 18 ani, dupa ce in acest sezon si-au trecut in palmares si campionatul.

FOTOGALERIE Steaua a castigat Cupa Romaniei, dupa 3 - 0 in finala cu Universitatea Cluj. Event pentru ros-albastri

Steaua realizeaza eventul pentru prima data din 1997 incoace, dupa ce a castigat, duminica seara, pentru a 22-a oara in istorie, Cupa Romaniei 3-0 in finala in fata Universitatii Cluj). Golurile Stelei au fost marcate de Popa minutele 9 si 53) si Rusescu minutul 48). Meciul a fost intrerupt inca din minutul 1, pentru aproximativ trei minute, dupa ce fanii Universitatii Cluj au aruncat cu torte si fuminege in terenul Stelei.

Steaua a castigat Cupa Romaniei si a reusit pentru prima data tripla: Campionat, Cupa Romaniei si Cupa Ligii

Echipa Steaua, care joi obtinuse titlul de campioana, a castigat duminica si Cupa Romaniei-Timisoreana, reusind sa realizeze eventul pentru prima oara dupa 17 sezoane. Steaua a castigat Liga I la doua puncte diferenta fata de ASA Targu Mures, iar duminica s-a impus in finala Cupei cu Universitatea Cluj, scor 3-0. Steaua a castigat in acest sezon si Cupa Ligii, realizand o tripla istorica in campionatul romanesc.

MINUT cu MINUT Cupa Romaniei, Finala: U Cluj-Steaua 0-3

Finala Cupei Romaniei a fosttransmisa in direct pe site, in format LIVE TEXT, duminica seara, de la ora 21:00. Intrati aici pentru a urmari cele mai fierbinti faze ale confruntarii dintre Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti.

Galca, dupa castigarea Cupei Romaniei: Sunt foarte bucuros pentru ca am intrat in istoria clubului

Dupa ce Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei, Constantin Galca s-a declarat exprem de bucuros ca a reusit sa intre in istoria clubului, transmite Mediafax. Sunt foarte bucuros pentru acest al treilea.

LIVE Cupa Romaniei, Finala: U Cluj-Steaua 0-1 (Adi Popa 9, pauza)

Finala Cupei Romaniei este transmisa in direct pe site, in format LIVE TEXT, duminica seara, de la ora 21:00. Intrati aici pentru a urmari cele mai fierbinti faze ale confruntarii dintre Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti.

LIVE Cupa Romaniei, Finala: U Cluj-Steaua 0-0

Finala Cupei Romaniei este transmisa in direct pe site, in format LIVE TEXT, duminica seara, de la ora 21:00. Intrati aici pentru a urmari cele mai fierbinti faze ale confruntarii dintre Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti.

Tripla istorica pentru Steaua. 3-0 cu Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei

Steaua nu a intampinat probleme in a pune mana pe cel de-al treilea trofeu al sezonului, Cupa Romaniei, dupa o finala fara istoric cu retrogradata Universitatea Cluj, incheiata cu scorul de 3-0. Studentii nu au avut nici macar un sut pe spatiul portii lui Florin Nita. Este primul event obtinut de Steaua dupa o pauza de 18 ani si totodata prima data cand o echipa din Romania reuseste sa se impuna pe toate cele trei planuri, in conditiile in care Cupa Ligii nu s-a disputat o buna perioada de timp. Mijlocasul Adi Popa, cu o dubla si assist la reusita de adio a lui Raul Rusescu, a fost omul finalei.

Cupa Romaniei: Peste 30 de dosare penale, dupa meciul U Cluj - Steaua

Jandarmeria Capitalei a sesizat politia in cazul a 33 de suporteri, care au comis mai multe infractiuni, in cadrul finalei Cupei Romaniei, castigata de Steaua, scor 3-0, in fata echipei Universitatea Cluj.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )