Libnet.ro
UNICEF

20:00

Steaua Bucuresti a invins-o pe ASA Targu Mures cu scorul de 2-1 (1-0)

România Liberă România Liberă,
Steaua Bucuresti a invins-o pe ASA Targu Mures cu scorul de 2-1 (1-0)

Steaua Bucuresti a invins-o pe ASA Targu Mures cu scorul de 2-1 1-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala, intr-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Potrivit Agerpres, campioana s-a impus prin golul lui Adrian Popa 40) si autogolul lui Ivan Gonzalez 84), in timp ce pentru vicecampioana a inscris ex-stelistul Pablo Brandan 62 - penalty). continuă pe România Liberă

La un pas de bataie generala. Steaua - ASA Targu Mures, partida cu scantei

Jucatorii Stelei si cei ai ASA Targu Mures au fost la un pas de bataie generala, dupa ce Voiculet a intrat tare la Stanciu, iar decarul stelist a reactionat nervos. Tamas si Ivan Gonzalez au fost.

Probleme pentru clubul de fotbal ASA Targu-Mures: Fiscul scoate la licitatie tribunele, vestiarele, dar si bancile antrenorilor (VIDEO)

Probleme pentru clubul de fotbal ASA Targu-Mures! Acesta este executat de Fisc, astfel ca tribunele, vestiarele, dar si bancile antrenorilor sunt scoase la licitatie cu scopul de a recupera restantele la.

Stadionul echipei de fotbal ASA Targu Mures va fi scos la vanzare de catre ANAF

Stadionul echipei de fotbal ASA Targu Mures va fi scos la vanzare de catre ANAF, in cadrul unei licitatii publice care va avea loc pe 18 aprilie, pentru recuperarea creantelor bugetare restante, se arata intr-un document oficial al Ministerului.

Fiscul scoate la licitatie tribunele, vestiarele, baia si bancile clubului de fotbal ASA Targu-Mures

La scurt timp dupa ce a intrat in insolventa, in urma cu mai putin de doua saptamani, clubul de fotbal ASA Targu-Mures este executat de Fisc, astfel ca tribunele, vestiarele, bancile antrenorilor, magazia si centrala termica sunt scoase la licitatie cu scopul de a recupera restantele la bugetul statului ale vicecampioanei din Liga I.

Liga I: ASA Targu Mures - FC Viitorul 1-1 in Play-off

FC Viitorul, ocupanta locului cinci in clasamentul play-off-ului Ligii 1, a remizat, joi, scor 1-1, in meciul jucat in deplasare cu ASA Tg. Mures, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

ASA Targu Mures, in afara Europei

Echipa de fotbal mureseana a fost exclusa pentru un sezon din cupele europene, din cauza incalcarii reglementarilor financiare impuse de Uniunea Europeana de Fotbal.

Liga I: Steaua - ASA Tg. Mures 2-1. Meci cu incidente, decis de un autogol marcat pe final de partida

Steaua a castigat cu 2-1 meciul cu ASA Targu Mures in prima partida a etapei a cincea din play-off. Golul care a decis meciul a fost de fapt un autogol.

Liga I: ASA Tg. Mures - Viitorul 1-1. Cu un om in minus, gazdele au profitat de inca o eroare a portarului Pecanha

In ziua in care a primit anuntul interdicitiei de a juca in Europa, ASA Targu Mures a facut egal pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-1.

Viitorul scapa printre degetele lui Pecanha victoria la Targu Mures

ASA Tg. Mures a obtinut un punct in extremis in fata celor de la Viitorul dupa un 1-1 obtinut cu sansa in finalul meciului.

ASA Tg Mures, in afara Europei, pentru un an de zile

ASA Targu Mures a fost exclusa pentru un sezon din cupele europene, din cauza incalcarii reglementarilor financiare impuse de Uniunea Europeana de Fotbal, a anuntat joi forul continental, intr-un comunicat postat pe site-ul sau oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )