Libnet.ro
UNICEF

12:00

Steaua, calificare in playoff-ul Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Steaua, calificare in playoff-ul Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat, miercuri seara, in faza playoff a Ligii Campionilor dupa 2-0 pe teren propriu cu Sparta Praga. Nicolae Stanciu a marcat ambele goluri ale vicecampioanei Romaniei pe Arena Nationala. Steaua are asigurata cel putin prezenta in grupele Europa League in cazul in care va pierde barajul pentru Liga Campionilor. Tragerea la sorti are loc vineri de la ora 13:00. continuă pe Online Sport

Posibilele adversare pentru Steaua in playoff-ul Ligii Campionilor

UEFA a anuntat componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti de vineri a meciurilor din runda playoff a Ligii Campionilor.

Florin Tene, antrenorul de portari la Steaua, dupa calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor: Nita poate sa ajunga la nivelul lui Tatarusanu

Florin Tene, antrenorul care a trimis pe banda rulanta portari pentru nationala Romaniei, indiferent de clubul la care a lucrat, vede in Nita, titularul Stelei din meciul ce i-a adus calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, un viitor Tatarusanu.

Steaua, calificare eroica in play-off-ul Ligii Campionilor. Stanciu, omul serii

Steaua merge mai departe in Liga Campionilor. Formatia ros-albastra a trecut de Sparta Praga si s-a calificat in play-off-ul Ligii. Steaua Bucuresti conducea formatia ceha Sparta Praga cu scorul de.

Reghecampf: Stanciu ramane la Steaua

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a aratat incredere si siguranta dupa calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor.

Astra Giurgiu, eliminare rusinoasa din preliminariile Ligii Campionilor

Astra Giurgiu a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a fost invinsa de FC Copenhaga cu scorul de 3-0 3-0), miercuri, pe stadionul 'Telia Parken' din.

Programul zilei in turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Steaua Rosie Belgrad-Ludogoret capul de afis al zilei

Marti seara vom cunoaste primele echipe calificate in playoff-ul Ligii Campionilor din turul 3 preliminar. Cea mai as .

Gigi Becali: Am jucat in stil de mare echipa. Stanciu e masina de facut bani

Gigi Becali a comentat in stilul personal calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor dupa ce Steaua a invins-o pe Sparta Praga cu 2-0 in returul de pe Arena Nationala.

Liga Campionilor: Urne complete si formatul pentru tragerea la sorti a playoff-ului. Echipele calificate in grupe

Vineri are loc la sediul UEFA, de la ora 14:00, tragerea la sorti pentru playoff-ul Ligii Campionilor. Iata urnele, proceduta de tragere la sorti, componenta urnelor din playoff, dar si echipele calificate deja in grupe.

Astra Giurgiu, eliminata din Liga Campionilor. Continua in playoff-ul Europa League

Campioana Romaniei a avut parte de un meci de cosmar la Copenhaga in mansa secunda din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Un meci decis in primele 45 de minute de trei goluri marcate de formatia daneza.

Programul zilei in turul 3 preliminar din Liga Campionilor

Marti seara vom cunoaste primele echipe calificate in playoff-ul Ligii Campionilor din turul 3 preliminar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )