Libnet.ro
UNICEF

10:00

Steaua intra in urnele Ligii Campionilor pe 22 iunie. Posibili adversari

Online Sport Online Sport,
Steaua intra in urnele Ligii Campionilor pe 22 iunie. Posibili adversari

UEFA a anuntat vineri ca tragerea la sorti pentru turul al doilea preliminar din Liga Campionilor, in care va intra si Steaua, va avea loc pe 22 iunie. continuă pe Online Sport

OFICIAL. Romania va avea doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor 2016. Cine merge in Europa!

Romania va trimite doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor, editia 2016/2017, dupa ce a urcat pe locul 15 in clasamentul coeficientilor UEFA. in plus Liga I a mai castigat inca un loc de cupa europeana.

Videanu poate pleca in Italia la un targ de marmura, intre 17 si 22 iunie

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar in dosarul Bica 2, a primit, ieri, incuviintarea instantei supreme de a parasi tara, in perioada 17 - 22 iunie, pentru a se deplasa la Targul International de Marmura de la Carrara, Italia, potrivit surselor din presa.

Pepsi Co a devenit sponsor oficial al Ligii Campionilor

PepsiCo anunta incheierea unui puternic parteneriat cu UEFA Champions League, care va intra in vigoare de la 1 iulie 2015.

Franta: Premierul a semnat un cec de 2.500 de euro, contravaloarea folosirii avionului oficial de catre copiii sai care au mers la Berlin, la finala Ligii Campionilor

Manuel Valls, premierul francez, a trimis un cec in valoare de 2. 500 de euro Trezoreriei Publice in contul costului deplasarii la Berlin, la bordul avionului guvernamental a copiilor sai, pentru a asista la finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )