Libnet.ro
UNICEF

21:45

Steaua revine pe primul loc in Grupa J, dupa 2-1 cu Rio Ave si infrangerea neasteptata a lui Dinamo Kiev

Online Sport Online Sport,
Steaua revine pe primul loc in Grupa J, dupa 2-1 cu Rio Ave si infrangerea neasteptata a lui Dinamo Kiev

Steaua a trecut la limita de Rio Ave, scor 2-1, intr-un meci contand pentru cea de-a treia etapa a Europa League. Raul Rusescu a facut diferenta in prima repriza printr-o dubla de senzatie, pentru ca Del Valle sa reaprinda sperantele lusitanilor in startul reprizei a doua. Echipa lui Costel Gilca a rezistat pana la final, reusind sa revina in pozitiede lider al Grupei J dupa surpriza inregistrata in Danemarca, Aalborg-Dinamo Kiev 3-0. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: Radwanska, pe primul loc in Grupa Alba, dupa ce a invins-o pe Kvitova

Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, a invins-o cu scorul de 6-2, 6-3 pe Petra Kvitova, a treia jucatoare a lumii, in al doilea meci al Grupei Albe a Turneului Campioanelor de la Singapore. Dupa aceasta victorie Radwanska a urcat pe primul loc in grupa sa.

Steaua, victorie pretioasa cu Rio Ave. Elevii lui Galca au urcat pe primul loc in grupa

Steaua s-a impus in a treia partida din grupele Europa League, scor 2 - 1 2 - 0) in fata lui Rio Ave, dupa o partida cu un ritm excelent, in care ambele echipe si-au creat numeroase ocazii de gol. Raul Rusescu a.

Tenis: Serena Williams va incheia anul pe primul loc in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams va incheia anul pe primul loc in clasamentul WTA, dupa ce rusoaica Maria Sarapova, singura care o putea detrona, a fost invinsa pentru a doua oara la Turneul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1949 seconds )