Libnet.ro
UNICEF

00:07

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS Iasi

Antena3 Antena3,
Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS Iasi

Steaua este a doua echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a reusit sa castige cu 1-0 meciul cu CSMS Iasi, disputat in deplasare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nicusor. continuă pe Antena3

Victor Hanescu s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Geneva

Victor Hanescu s-a calificat in optimile de finala ale turneului challenger de la Geneva Elvetia), informeaza Agerpres. Hanescu a reusit calificarea dupa ce l-a invins in runda inaugurala pe ungurul Marton.

Gilca admite ca Steaua a castigat cu sansa la Iasi

Costel Gilca a aliniat, marti seara, un prim 11 carpit contra celor de la CSMS Iasi in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dar cu toate acestea Steaua a obtinut victoria la limita prin golul inscris de Nicusor Stanciu in minutul 89.

Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a trecut de Wozniacki

Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore dupa ce a invins-o pe daneza Caroline Wozniacki, scor 2-6, 6-3, 7-6 8/6). Pentru cel de-al doilea loc in finala lupta Simona Halep cu Agnieszka Radwanska, cele doua confruntandu-se tot sambata.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capatul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska 6 WTA), si o va intalni in ultimul act.

Performanta istorica. Simona Halep a invins-o pe Radwanska si s-a calificat in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep a reusit un alt meci memorabil si s-a calificat in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o in doua seturi pe poloneza Agnieszka Radwanska. Romanca, locul 4 WTA, nu i-a lasat nicio sansa.

Tenis: Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut in trei seturi, scor 2-6, 6-3, 7-6 8/6), de jucatoarea daneza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )