Libnet.ro
UNICEF

12:00

Steaua - Trencin in Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Steaua - Trencin in Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Steaua va juca impotriva echipei slovace Trencin in Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, a decis luni tragerea la sorti a UEFA. continuă pe Online Sport

Steaua Bucuresti va intalni AS Trencin, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Echipa Steaua Bucuresti va intalni formatia slovaca AS Trencin, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur se va disputa la 14-15 iulie, in Slovacia, iar returul va avea loc 21-22 iulie, in Romani.

Steaua Bucuresti va intalni AS Trencin, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti va intalni formatia slovaca AS Trencin, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit, astazi, la tragerea la sorti de la Nyon. Partida tur se va disputa la 14-15 iulie, in Slovacia, iar returul va avea loc 21-22 iulie, in.

Steaua Bucuresti va intalni AS Trencin, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Echipa Steaua Bucuresti va intalni formatia slovaca AS Trencin, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit, luni, la tragerea la sorti de la Nyon. Partida tur se va disputa la 14-15 iulie,.

Champions League: FC Steaua vs AS Trencin (Slovacia) in turul doi preliminar al competitiei

FC Steaua se va lupta cu AS Trencin campioana Slovaciei) in turul doi preliminar al Champions League, conform tragerii la sorti care a avut loc luni, la Nyon. FC Botosani va intalni echipa FC Tskhinvali Georgia), in turul I preliminar al Europa League.

Presa slovaca, despre meciul cu Steaua: Adversar de calibru mare. Antrenorul lui Trencin avertizeaza: Goluri

Reactiile presei slovace, dar si cele din interiorul echipei Trencin din aceasta tara, nu au inceput sa apara dupa ce tragerea la sorti a UEFA de luni i-a adus Stelei acest adversar, in Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Steaua intra in urnele Ligii Campionilor pe 22 iunie. Posibili adversari

UEFA a anuntat vineri ca tragerea la sorti pentru turul al doilea preliminar din Liga Campionilor, in care va intra si Steaua, va avea loc pe 22 iunie.

Astra Giurgiu va intalni echipa scotiana Inverness in turul II preliminar al Europa League

Echipa Astra Giurgiu va intalni formatia scotiana Inverness Caledonian Thistle, in turul doi preliminar al Europa League, conform tragerii la sorti care a avut loc luni, la sediul Uniunii Europene de Fotbal de la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )