Libnet.ro
UNICEF

00:08

Stejarel Olaru (PNL) a fost demis din functia de secretar de stat in MAE

Hotnews Hotnews,
 Stejarel Olaru (PNL) a fost demis din functia de secretar de stat in MAE

Secretarul de stat Stejarel Olaru PNL) a fost destituit din functie de catre premierul Victor Pont, in cadrul anchetei legate de scandalul votului din diaspora, anunta B1 TV. Acesta era ultimul liberal care a ramas in guvernul Ponta dupa ruperea USL, in februarie 2014. continuă pe Hotnews

VIDEO. Dezastrul organizarii votului din diaspora face primele victime. Stejarel Olaru a fost demis din fuctia de secretar de stat in MAE

Dezastrul organizarii votului din diaspora face victime. Secretarul de stat Stejarel Olaru a fost destituit din functie de catre premierul Victor Ponta. Olaru era singurul liberal care a ramas in guvern dupa ruperea USL in februarie 2014. Olaru fusese numit in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului de Externe in ianuarie 2013. Presedintele liberal de la acea vreme, Crin Antonescu, a declarat ca Olaru a beneficiat de o dispensa din partea PNL pentru a-si pastra functia deoarece era implicat intr-un proiect important.

Secretarul de stat al MAE Stejarel Olaru a fost destituit din functie

Demitere importanta in Ministerul de Externe in cadrul anchetei legate de scandalul votului din diaspora. Secretarul de stat Stejarel Olaru a fost destituit din functie de catre premierul Victor Ponta. Olaru era.

Secretarul de stat al MAE Stejarel Olaru a fost destituit din functie

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Externe MAE) Stejarel Olaru a fost destituit din functie de catre premierul Victor Ponta, au declarat, pentru ziarul BURSA, reprezentanti ai institutiei, confirmand informatiile aparute in presa.

Suceava: Un barbat sustine ca in noaptea de Revelion i-a fost furata din casa suma de 140.000 de lei

Un barbat dintr-o comuna suceveana a reclamat la Politie ca in noaptea de Revelion i-a fost furata din locuinta suma de 140. 000 de lei, bani obtinuti la nunta fiicei sale, informeaza Mediafax. Pe 1 ianuarie.

Circulatia rutiera spre Ranca a fost reinchisa din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera spre Ranca a fost din nou inchisa, luni seara, din cauza viscolului, a zapezii si a vizibilitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )