Libnet.ro
UNICEF

09:00

STENOGRAME. Vlasov, interceptat cand cerea mita: Aveti banii la dumneavoastra.

România Liberă România Liberă,
STENOGRAME. Vlasov, interceptat cand cerea mita: Aveti banii la dumneavoastra.

Mihail Vlasov a fost interceptat cand cerea mita de la Gheza Iosif Petroczki, care l-a denuntat ca i-a cerut mita un milion de euro, potrivit Mediafax. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, suspendat din functie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in 19 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj. Mihail Vlasov a . continuă pe România Liberă

Seful Camerei de Comert, interceptat cand cerea mita: Aveti banii? Merge baiatu cu dvs!

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce cerea mita 200. 000 euro de la un om de afaceri, el fiind cel care l-a.

STENOGRAME. Vlasov, interceptat cand cerea mita.

Mihail Vlasov a fost interceptat cand cerea mita de la Gheza Iosif Petroczki, care l-a denuntat ca i-a cerut mita un milion de euro, potrivit Mediafax. Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihail Vlasov, suspendat din functie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in 19 martie, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj. Mihail Vlasov a .

Mihail Vlasov, interceptat de procurori cand cerea mita: Aveti banii? Merge baiatu' cu dumneavoastra!

Presedintele suspendat al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) Mihail Vlasov a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce cerea mita 200. 000 euro de la un om de afaceri, iar el este cel care l-a trimis pe soferul sau sa ia banii din masina denuntatorului, relateaza Agerpres. Potrivit probelor stranse de procurori, Mihail Vlasov a fost denuntat la DNA de omul de afaceri Petroczki Gheza Iosif, unul din jucatorii importanti in industria de tipar din Romania. Anchetatorii au ca proba o convorbire ambientala purtata intre Vlasov si Petroczki-vezi in text.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )