Libnet.ro
UNICEF

14:30

Stiinta Explorari Baia Mare, amical cu CSVM Zalau

Adevărul Adevărul,
Stiinta Explorari Baia Mare, amical cu CSVM Zalau

Primele meciuri amicale din aceasta vara pentru Stiinta Explorari Baia Mare. Echipa antrenata de Marius Botea si Sorin Pop II va juca primul amical din aceasta vara, in compania vicecampioanei CSVM Zalau. continuă pe Adevărul

Americanul din lotul Stiintei Explorari, incantat de alegerea facuta

Lotul Stiintei Explorari Baia Mare s-a intarit recent cu un American. Este vorba despre John Klanac, care a facut deja primele antrenamente cu echipa din Baia Mare la finele saptamanii trecute.

CSM Stiinta Baia Mare, prima infrangere a sezonului. Zimbrii au pierdut in fata constantenilor de la Farul

CSM Stiinta Baia Mare a pierdut ultimul meci din play-off in fata celor de la Farul Constanta, scor 27-12, meci care a avut loc in data de 23 august la Constanta. Rezultatul nu influenteaza cu nimic pozitia in clasament a elevilor antrenati de Apjok si Lucaci.

HCM Baia Mare a castigat SuperCupa Romaniei

HCM Baia Mare a reusit sa castige primul trofeu al acestui sezon si anume SuperCupa Romaniei, dupa ce a trecut in finala disputata la Brasov de echipa HCM Roman. Baia Mare a trecut de Roman cu scorul de 25-22.

Cupa Elek Gyula din Budapesta a revenit campioanei Romaniei, HCM Baia Mare

O reeditare a finale Baia Mare Champions Trophy a avut loc la Budapesta in acest final de saptamana, trofeul pus in joc de data aceasta fiind Cupa Elek Gyula. La fel ca la Baia Mare, baimarencele au reusit sa se impuna in finala impotriva FTC Rail Cargo Hungaria, scor 31-28 12-14).

Supravietuitorul accidentului aviatic din Maramures, pregatit de operatie. Sicriul pilotului Fazekas Istvan a fost dus la Satu Mare pentru inmormantare

Supravietuitorul accidentului aviatic petrecut in urma cu trei zile in Maramures a fost operat in cursul zilei de 25 august de catre medicii de la Spitalul Judetean Baia Mare. Acesta va ramane o perioada buna internat in unitatea spitaliceasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )