Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce stim pana acum despre teroristii din Bruxelles: doi frati kamikaze s-au aruncat in aer la aeroport si la metrou, al treilea suspect e cautat in toata tara

Hotnews Hotnews,
 Ce stim pana acum despre teroristii din Bruxelles: doi frati kamikaze s-au aruncat in aer la aeroport si la metrou, al treilea suspect e cautat in toata tara

Articol actualizat) Incep sa apara informatii concrete despre autorii atentatelor care au zguduit marti Bruxelles-ul. Unul dintre cei care apar in fotografia facuta publica de politie in mijloc) cu o manusa neagra pe mana stanga este Ibrahim El Bakraoui, care a detonat o bomba in aeroportul Zaventem si a murit in explozie. Insotitorul sau care poarta o palarie este Najim Laachraoui, care nu si-a detonat bomba. Khalid El Bakraoui, fratele lui Ibrahim, ar fi murit si el dupa ce s-a detonat in metrou, in statia Maelbeeck. continuă pe Hotnews

Lansarea Apple: tot ce stim pana acum despre iPhone SE

Lansarea Apple va avea loc peste cateva ore. inainte de aceasta, sa mentionam inca o data toate informatiile pe care le avem in legatura cu iPhone SE. iPhone 6 si 6 Plus au reprezentat un pas urias inainte pentru cei de la Apple, aceste doua telefoane generand vanzari de miliarde de dolari pentru compania din [].

Atentatele din Bruxelles: explozibilul folosit era extrem de puternic si diferit de cel folosit la atacurile din Paris. Suspectii au ajuns la aeroport cu trei masini - taxi, Renault Clio si Audi S4

Explozibilul folosit marti de teroristii care au aruncat in aer aeroportul din Bruxelles a fost cu mult mai puternic decat cel in atacurile teroriste din noiembrie anul trecut de la Paris, scrie ziarul belgian La Derniere Heure. Cel mai probabil, teroristii din Bruxelles au folosit un explozibil numit pentrita Tetranitrat de pentaerytritol sau PETN), iar proba fortei sale e data de distrugerile masive din aeroportul Zavantem. Bombele artizanale au fost ascunse in bagajele purtate de teroristi, iar declansatorul ar fi fost ascuns in manusile purtate de acestia, potrivit AFP. Carti care va pot ajuta sa intelegeti ce mutatii s-au produs in lume.

Trei romani, raniti in atacurile teroriste din Bruxelles

Doi romani au fost raniti in atacurile teroriste din Bruxelles. Unul dintre ei este Claudiu Rusu, care a declarat la Digi24 ca a fost ranit in zona capului in explozia de la aeroport, primind ingrijiri medicale la fata locului.

Atacurile din Bruxelles: Turcia anunta ca l-a arestat si l-a expulzat in iunie 2015 pe Ibrahim El Bakraoui, insa acesta a fost eliberat de belgieni din lipsa de probe

Unul dintre cei trei kamikaze care au participat marti la atacurile mortale din Bruxelles a fost arestat in iunie 2015 in sudul Turciei, expulzat si trimis in Belgia, apui pus in libertate de belgieni, a declarat miercuri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, citat de AFP. Un responsabil turc a declarat pentru agentia de presa franceza ca este vorba despre Ibrahim El Bakraoui, unul dintre cei doi frati care s-au aruncat in aer in aeroportul Zaventem.

VIDEO Opinia analistilor dupa exploziile din Bruxelles. De ce trebuie Romania sa se teama cel mai mult acum

Expertii in politica europeana si in securitate au comentat pentru Stirile Pro TV atacurile din Bruxelles, iar verdictul lor e unul trist: in acest moment, Europa e intr-o situatie fara iesire in lupta cu teroristii.

Sustinatori ai Statului Islamic au incercat sa imprastie panica prin mesaje despre alte bombe din Bruxelles

O noua metoda? Imediat dupa atacurile din Bruxelles, mai multe conturi de Twitter, evident ale unor sustinatori ai Statului Islamic, au inceput sa disemineze, pe ton de panica, zvonuri privind alte atacuri din oras, scrie Le Monde. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

A postat un mesaj pe Twitter dupa atentatele din Bruxelles. Ce s-a intamplat dupa cateva ore. Nimic nu e mai deprimant decat...

Ann Glorieus lucra de acasa cand a auzit despre atentatele din statiile de metrou si aeroportul din Bruxelles. Gandurile ei s-au indreptat imediat catre miile de oameni care au ramas pe drumuri, f.

Apple a lansat cel mai ieftin iPhone de pana acum. Modelul numit SE costa de la 399 dolari in SUA ai are ecran de 4 inci

Apple a lansat luni cel mai ieftin iPhone nou de pana acum, modelul SE devenind si cel mai puternic iPhone de 4 inci lansat. SE va putea fi comandat incepand cu 24 martie, iar pana la final de mai va ajunge in peste 100 de tari. Compania spune ca multi clienti au cerut ca Apple sa nu renunte la iPhone-urile cu ecran mai mic, iar SE are si o autonomie a bateriei mult imbunatatita. Preturile pornesc de la 399 dolari in SUA la varianta de 16 GB si versiunea de 64 GB costa 499 dolari. Livrarile vor incepe pe 31 martie in 12 piete principale.

Cum a scapat Romania de atentate pana acum! La asta nu te asteptai

Cum a scapat Romania de atentate? Din fericire, Romania sta mai bine decatOccidentul, deoarece exista o intelegere intre serviciile secrete romanesti si lumea ara.

Atacurile din Bruxelles: Najim Laachraoui, implicat in atacurile de la Paris, este al doilea kamikaze de la aeroportul din Bruxelles (surse)

Cotidianul belgian De Standaard informeaza, citand o sursa neidentificata, ca cel de-al doilea atentator sinucigas de pe aeroportul international din Bruxelles a fost Najim Laachraoui, dat deja in urmarire in legatura cu atacurile teroriste din noiembrie de la Paris, informeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )