Libnet.ro
UNICEF

16:00

STIREA MOMENTULUI despre avionul disparut. CINE l-a sunat pe pilot cu 2 MINUTE inainte de a decola

Antena3 Antena3,
STIREA MOMENTULUI despre avionul disparut. CINE l-a sunat pe pilot cu 2 MINUTE inainte de a decola

In timp ce autoritatile fac eforturi uriase pentru a gasi urma avionului disparut pe data de 8 martie, anchetatorii au dat publicitatii unor informatii extrem de interesante. Se pare ca pilotul avionului,. continuă pe Antena3

O nava norvegiana a ajuns in zona presupuselor fragmente din avionul disparut, in zona Oceanului Indian

O nava norvegiana, Sankt Petersburg, a ajuns, joi, in zona Oceanului Indian unde au fost descoperite fragmente despre care se crede ca ar putea proveni de la avionul disparut al Malaysia Airlines, a anuntat.

O nava norvegiana a ajuns in zona presupuselor fragmente din avionul disparut.

O nava norvegiana, Sankt Petersburg, a ajuns, joi, in zona Oceanului Indian unde au fost depistate fragmente, despre care se crede ca ar putea proveni de la avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines, a anuntat armatorul Hoegh Autoliners, potrivit Mediafax. Nava a ajuns la fata locului pentru a participa la cautari, a declarat pentru AFP Cecilie Moe, o purtatoare de cuvant a companiei norvegiene. Citeste si: Doua obiecte posibil legate de zborul Malaysia Airlines, observate prin satelit.

Doua obiecte ce ar putea proveni de la avionul disparut, descoperite in largul coastelor australiene

Doua obiecte, ce ar putea proveni de la avionul companiei aeriene malaeziene, disparut in urma cu doua saptamani, au fost identificate in largul coastelor australiene, a anuntat Autoritatea pentru Siguranta.

VESTE BUNA din partea celor care cauta AVIONUL DISPARUT. Ce se intampla astazi

Ameliorarea conditiilor meteorologice ar trebui sa faciliteze vineri cautarea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut de 13 zile. Satelitii au detectat doua obiecte, intre care unul de.

Fragmente din avionul disparut, in Oceanul Indian?.

China detine imagini filmate prin satelit care surprind noi fragmente ce ar putea apartine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines disparut de doua saptamani, anunta autoritatile malaysiene. Ambasadorul Chinei in Kuala Lumpur a primit imagini prin satelit cu obiecte plutitoare pe culoarul aerian sud; vor fi trimise nave pentru verificarea zonei, a declarat ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein. Citeste si .

Avionul disparut: NASA intensifica ajutorul.

Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala din Statele Unite va intensifica asistenta logistica oferita operatiunilor internationale de cautare, in sudul Oceanului Indian, a posibilelor resturi ale avionului Boeing 777 al Malaysian Airlines, disparut de doua saptamani. NASA s-a alaturat de o saptamana eforturilor de cautare a Cursei MH370, oferind acces la baza de date care contine imagini filmate prin satelit, informeaza Fox News. In contextul imaginilor filmate prin satelit care .

Avionul disparut: Malaezia a cerut ajutorul SUA.

Malaysia a cerut Statelor Unite sa-i furnizeze echipamente submarine de supraveghere pentru a continua cautarile in vederea gasirii avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut acum doua saptamani. In cursul unei conversatii telefonice, ministrul malaysian al Apararii, Hishammuddin Hussein, i-a cerut secretarului american al Apararii, Chuck Hagel, ca Statele Unite sa studieze posibilitatea de a furniza echipamente submarine de supraveghere, a anuntat purtatorul de cuvant al .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )