Libnet.ro
UNICEF

11:15

Stirile ProTV: Cum va arata Cazinoul din Constanta dupa reparatii. Guvernul a reaprobat proiectul

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cum va arata Cazinoul din Constanta dupa reparatii. Guvernul a reaprobat proiectul

Guvernul Romaniei a reaprobat indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta, in sedinta de miercuri. continuă pe Hotnews

FOTO Imagini in premiera. Cum va arata Cazinoul din Constanta dupa reparatii

Dupa reparatii, Cazinoul din Constanta va fi aproape de nerecunoscut fata de starea actuala, cand este grav afectat de paragina in care zace de mai bine de 10 ani.

FOTO Imagini in premiera. Cum va arata Cazinoul din Constanta dupa reparatiile pentru care Guvernul a dat unda verde

Dupa reparatii, Cazinoul din Constanta va fi aproape de nerecunoscut fata de starea actuala, cand este grav afectat de paragina in care zace de mai bine de 10 ani.

Guvernul Dancila reface Cazinoul din Constanta. Peste 20 de milioane de euro investiti pentru aceasta cladire emblematica a Romaniei

Guvernul Dancila face un pas urias pentru salvarea uneia dintre cele mai frumoase cladiri din Romania. Este vorba de Cazinoul din Constanta, cladire lasate in paragina de aproape 20 de ani. Anuntul a fost.

Cazinoul din Constanta a primit verde de la Guvern pentru reparare. Autoritatile promit ca monumentul, care zace de 10 ani in paragina, va fi gata in 30 de luni

Cazinoul din Constanta, unul dintre cele mai importante obiective turistice, in stil Art Nouveau,va fi consolidat si restaurat - a anuntat Guvernul Romaniei. Vestea vine chiar in ziua in care fostul primar Radu Mazare, care l-a lasat in paragina, a fost retinut in Madagascar.

Jurnalisti eliberati dintr-o inchisoare din Myanmar, dupa 500 de zile petrecute dupa gratii

Doi jurnalisti ai agentiei de presa Reuters au fost eliberati dintr-o inchisoare din Myanmar, dupa ce au fost condamnati la 7 ani de inchisoare pentru incalcarea legii privind secretul de stat, scrie Reuters.

Stirile ProTV: Scoala din Romania modernizata cu fonduri UE devenita etalon in Occident

Copiii s-au intors luni la cursuri, dupa doua saptamani de vacanta, insa multe scoli i-au primit in aceleasi conditii mizerabile, cu sali insalubre si toalete in curte.

Stirile ProTV: Cea mai adanca groapa sapata de oameni. Este numita si intrarea in iad

In timpul Razboiului Rece, confruntarea SUA - Rusia s-a dat pe numeroase fronturi, iar cele doua tari s-au laudat inclusiv ca vor sapa cea mai adanca groapa din istorie.

Stirile ProTV: Scene sfasietoare la funeraliile copiilor miliardarului Povlsen, ucisi in atentatele din Sri Lanka

Miliardarul danez Anders Holch Povlsen, actionar al gigantului de imbracaminte Asos, si-a inmormantat sambata cei trei copii ucisi in atentatele din Sri Lanka de pe 21 aprilie.

Stirile ProTV: Sute de persoane dintr-o biserica, salvate de eroarea unui jihadist. A ucis, insa, 14 copii

Sute de persoane care se aflau intr-una dintre bisericile vizate de atacatorii din Sri Lanka au scapat cu viata datorita faptului ca slujba din duminica Pastelui a inceput mai devreme decat se astepta jihadistul Mohammed Nasar Mohammed Azar.

Sentinta definitiva in dosarul Beirut, restaurantul din Constanta in care au murit trei tinere carbonizate

Dupa mai bine de cinci ani, Curtea de Apel Constanta ar putea da, luni,sentinta definitiva in dosarul ,Beirut. Dosarul a fost deschis dupa ce, in aprilie 2014 restaurantul a luat foc, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )