Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nu stiu cum am revenit. Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa de la Roland Garros

B1 B1,
 Nu stiu cum am revenit. Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa de la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci istoric, miercuri, in sferturi la Roland Garros, reusind o intoarcere fenomenala de scor in fata Elinei Svitolina, fosta adversara din finala de la Roma. Halep a. continuă pe B1

Ilie Nastase, PRIMA REACTIE, dupa victoria superba a Simonei Halep la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros, dupa un meci spectaculos cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0. Ilie Nastase este in culmea fericirii in urma victoriei superbe obtinut.

Simona Halep: Nu mi-am dat seama ca Elina Svitolina a avut minge de meci

Simona Halep a declarat, dupa ce a intors soarta unei partide ce parea pierduta, cu Elina Svitolina, in sferturile de finala de la Roland Garros, ca nu si-a dat seama ca adversara ei a avut o minge de meci. Romanca a recunoscut ca nu a jucat foarte bine miercuri, dar a precizat ca lucrul cel mai important a fost ca nu a renuntat la lupta.

Simona Halep dupa victoria impotriva Elinei Svitolina: Nu prea stiu cum am revenit

Nu prea stiu cum am revenit, a declarat Simona Halep dupa victoria impotriva ucrainencei Elina Svitolina, cu scorul de 3-6, 7-6 8/6), 6-0, in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina: Am fost putin norocoasa, nu stiu cum am reusit sa revin

Pentru prima data dupa 2014, tenismena din Romania joaca din nou, astazi, in sferturile de finala ale turneului de la Paris.

Un meci cum n-a mai vazut Parisul: Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinale la Roland Garros dupa ce a revenit de la un set dezavantaj si 1-5 in setul al doilea, contra Elenei Svitolina. Cand totul parea pierdut, Halep a revenit si a castigat cel mai frumos meci e la Roland Garros din ultimii ani de pe tabloul feminin.

Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina

Pentru prima data dupa 2014, tenismena din Romania joaca din nou, astazi, in sferturile de finala ale turneului de la Paris.

Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre. Pentru un loc in semifinale, Simona se va duela cu Elina Svitolina jucatoarea din Ucraina a castigat ultimul meci direct: finala de la Roma).

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVE. Halep e favorita in SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVE

SIMONA HALEP-ELINA SVITOLINA LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVEJucatoarea romana de tenis Simona Halep a ajuns in sferturile turneului de la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe.

Roland Garros: Partida dintre Simona Halep si Carla Suarez Navarro se va juca luni, de la ora 12.00

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de luni n. r. 5 iunie), Simona Halep favorita numarul trei) urmand sa o intalneasca pe spaniola Carla Suarez Navarro locul 23 WTA), cap de serie numarul 24, in optimile de finala ale competitiei. Confruntarea dintre cele doua jucatoare este prima de pe arena Philippe-Chatrier si va incepe la ora 12. 00 ora Romaniei).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )