Libnet.ro
UNICEF

08:15

O strada din Suceava care masoara 300 de metri are noua treceri de pietoni

B1 B1,
O strada din Suceava care masoara 300 de metri are noua treceri de pietoni

Caz inedit in Suceava, unde pe o strada de 300 de metri au fost transate noua treceri de pietoni. Pentru realizarea acestui proiect neobisnuit, primaria a platit circa 260. 000 de lei, informeaza. continuă pe B1

Cum au ajuns localnicii de pe strada din Suceava sa aiba 9 treceri de pietoni pe o distanta de doar 300 de metri

Lucrarea este proaspat facuta pe strada Bogdan Voda din municipiul Suceava. Limitrof arterei de circulatie de doar 300 de metri lungime sunt 24 de case, iar in dreptul aproape fiecareia a aparut o trecere de pietoni.

Noua treceri de pietoni pe o straduta din Suceava

O strada din Suceava are toate sansele sa intre in Cartea Recordurilor. Nu are mai mult de o suta de metri, insa au fost trasate nouatreceri de pietoni. Este vorba de strada Bogdan Voda pe care se afa.

Noi detalii in cazul tanarului din Braila, care a intrat cu masina in multime

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, luni seara, de Tribunalul Braila, t?.

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICAL: REVOLTA TOTALA, oamenii au iesit in strada... Proteste MASIVE care pot duce la caderea Guvernului

Nemultumire totala fata de planurile guvernului de a creste varsta de pensionare! S-a intamplat in Croatia, unde recent mii de oameni au iesit in strada, in centrul capitalei Zagreb, dupa ce.

FOTO VIDEO Google o sarbatoreste astazi pe prima femeie inginer din lume, dar strada din orasul natal care i poarta numele abia primeste canalizare si asfalt

Elisa Leonida Zamfirescu, nascuta la Galati, pe 10 noiembrie 1887, este unanim recunoscuta drept prima femeie inginer din lume. A fost sefa a laboratoarelor Institutului Geologic al Romaniei. A fost membra a Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania si membra a Asociatiei Internationale a Femeilor Universitare.

Atac in plina zi, pe o strada din Bucuresti. Un barbat a fost injunghiat chiar de fratele sau

Un barbat este in stare grava dupa ce a fost injunghiat chiar de fratele sau. Toata scena s-a petrecut in plina zi, intr-un targ din Bucuresti. Oamenii legii banuiesc ca altercatia a avut loc pe fondul.

in premiera. Cum a devenit Romania singurul stat din Europa care a platit teroristi pentru a-si ucide cetatenii

In tara noastra, o arata documentele, a fost contruita una dintre cele mai puternice si periculoase masinarii de distrugere a propriului popor: securitatea. Romania a devenit astfel singurul stat din Europa.

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, a fost retinut

Tanarul de 20 de ani care a intrat intentionat cu masina in multimea din parcarea unui centru comercial din Braila a fost retinut, iar astazi procurorii vor cere arestarea preventiva. Individul a accidentat.

Descoperiti. Informatiile din SUA care au panicat sistemul in Romania

Alegerile legislative partiale de pe 6 noiembrie din SUA au starnit interes urias si controverse nu doar in Statele Unite, ci peste tot in lume, inclusiv in Romania. Trump este un presedinte care provoaca.

Primul oras din lume care isi invata politistii sa zbore pe drone - VIDEO

Ofiterii de politie din Dubai au inceput sa ia lectii de zbor pe drone. Dronele S3 2019, realizate de o companie din California, ar urma sa ii ajute pe politisti sa ajunga la locuri greu accesibile.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )