Libnet.ro
UNICEF

22:30

Strategia anticoruptie va duce la situatia in care sa nu mai avem nevoie de MCV

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Strategia anticoruptie va duce la situatia in care sa nu mai avem nevoie de MCV

Premierul Dacian Ciolos a spus astazi, la lansarea Strategiei Nationale Anticoruptie, ca exista cazuri in care coruptia, coroborata cu indiferenta, poate sa ucida, la propriu, potrivit Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Bica, despre plagiatul din strategia anticoruptie:Mi se pare laudabil ca doamna ministru a mentinut anumite idei bune...ma uit cu regret insa ca nu s-a mentionat acest lucru (VIDEO)

Fostul procuror-sef DIICOT, Alina Bica, a intervenit telefonic pentru B1TV si a vorbit despre informatia ca strategia anticoruptie prezentata de Raluca Pruna este copiata dupa cea din 2012. Alina Bica era.

Copy-paste, modelul tehnocrat. Sursa Zilei: Strategia anticoruptie a Ralucai Pruna, plagiat dupa proiectul lui Catalin Predoiu din 2012

Strategia Nationala Anticoruptie 2016-2020, lansata marti de ministrul tehnocrat al Justitiei Raluca Pruna, contine numeroase pasaje ad literam din Strategia Nationala Anticoruptie 2012-2015, formulata de fos.

LIVE VIDEO. Strategia anticoruptie, lansata la Guvern. Dacian Ciolos: O tara fara coruptie este o tara sanatoasa

Premierul Dacian Ciolos a dechis, marti, dezbaterea publica privind noua Strategie Nationala Anticoruptie, organizata de Ministerul Justitiei si Cancelaria Prim-Ministrului, la Palatul Victoria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )