Libnet.ro
UNICEF

17:00

Strauss Coffee cumpara Amigo, pentru 20 millioane de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Strauss Coffee cumpara Amigo, pentru 20 millioane de dolari

Strauss Coffee, compania care detine marca Doncafe, cumpara de la Cia Iguacu de Cafe Soluvel pentru 20 milioane de dolari brandul de cafea solubila Amigo, comercializat in principal in tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Strauss Coffee B.V. a cumparat marca de cafea 'Amigo', pentru 20 mil dolari

Strauss Coffee B. a cumparat marca de cafea 'Amigo', vanduta in principal in Romania, de la Cia Iguacu de Cafe Soluvel, pentru suma de 20 de milioane de dolari. Strauss Coffee BV are ca actionari Grupul Strauss 74. 9%) si TPG Capital 25. 1%), anunta compania, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

A fost vanduta marca Amigo, un brand cunoscut in Romania din 1983

Strauss Coffee, producatorul cafelei Doncafe, cumpara pentru 20 milioane dolari brandul de cafea solubila Amigo, comercializat in principal in Romania, de la compania braziliana Cia Iguacu de Cafe Soluvel, a anuntat compania israeliana, scrie.

Israelul ofera compensatii de 20 milioane dolari Turciei pentru raidul asupra flotilei umanitare din Gaza

Israelul a decis sa ofere compensatii de 20 milioane de dolari familiilor activistilor turci ucisi sau raniti in asaltul asupra flotilei umanitare din Gaza, in 2010, a anuntat ziarul israelian Haaretz. Publicatia sustine ca diplomati europeni au confirmat, sub anonimat, ca intre Israel si Turcia se duc negocieri in acest sens, in scopul normalizarii relatiilor dintre cele doua state, afectate dupa incidentul din 2010.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )