Libnet.ro
UNICEF

16:00

Strazi inundate, copaci doborati de vant si masini avariate in Capitala.

România Liberă România Liberă,
Strazi inundate, copaci doborati de vant si masini avariate in Capitala.

Mai multe strazi din Capitala au fost inundate, marti, in urma ploii torentiale si zeci de copaci rupti de vantul puternic au cazut pe carosabil si pe masini. Peste 20 de autovehicule au fost avariate, transmite Mediafax. Peste 20 de masini au fost avariate in noaptea de luni spre marti de copacii doborati de furtuna, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau. Potrivit lui Andrei Codau, cel mai grav incident a avut loc pe strada Dimitrie Pompeiu, unde un . continuă pe România Liberă

Bilantul dezastrului pe care ploile l-au facut in Bucuresti. Oameni raniti, zeci de masini distruse si copaci doborati de vant

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti informeaza ca, in decurs de sase ore, doua persoane au fost ranite, 31 de autoturisme au fost avariate si 63 de copaci au fost doborati de vantul.

Bilantul ploilor din Capitala: Trei raniti, 75 de masini avariate si 146 de copaci ...

Trei persoane au fost ranite, 75 de autoturisme au fost avariate, iar 146 de copaci au fost doborati de vantul puternic, marti, in Capitala, potrivit unui bilant pentru intervalul 05. 00 al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. _ _ _ _ _ Ploile abundente din ultimele trei zile au provocat pagube mari in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Astfel, marti, in intervalul 05. 00, au avut loc 155 de evenimente, in .

Bilantul ploilor din Capitala: Trei raniti, 61 de masini avariate si 125 de copaci ...

Ploile abundente din ultimele trei zile au provocat pagube mari in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Astfel, marti, in intervalul 05. 00, au avut loc 155 de evenimente, in trei dintre acestea existand si victime, persoane ranite fiind lovite de crengile smulse de vant. O femeie a fost ranita in timp ce se afla in zona Piata Presei Libere, un barbat a fost ranit pe Bulevardul Ion Mihalache si un tanar de 17 ani a fost accidentat pe strada Cetatea .

Strazi inundate din cauza ploii torentiale

Vremea instabila din sudul si sud-estul tarii, cu ploi care vor continua pe tot parcursul zilei de azi, a provocat probleme majore in Banie. Mai multe gospodarii din cartierul Brestei si Romanesti au fost inundate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )