Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se strica vremea. Alerta de ploi torentiale si grindina, in toata tara

Antena3 Antena3,
Se strica vremea. Alerta de ploi torentiale si grindina, in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o informare meteorologica de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica accentuata valabila sambata si duminica in. continuă pe Antena3

Se strica vremea. Informare meteo de ploi torentiale si grindina, in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o informare meteorologica de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica accentuata valabila sambata si duminica in.

Ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara

Ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina vor fi, de sambata dimineata pana duminica seara, in aproape toata tara, in special in Oltenia, Transilvania,.

Informare meteo: Ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o informare de ploi torentiale si vijelii, valabila de sambata dimineata pana duminica seara, in aproape toata tara.

Ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara, de sambata dimineata pana duminica seara

Ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina vor fi, de sambata dimineata pana duminica seara, in aproape toata tara, in special in Oltenia, Transilvania, jumatatea de nord a Moldovei si local in Muntenia, potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie.

Noi proteste in toata tara, joi. Angajatii agentiilor pentru protectia mediului ies in strada

Angajatii Agentiei Nationale si Agentiilor Judetene pentru Protectia Mediului protesteaza joi, intre orele 11. 00 si 13. 00, in toata tara si la Ministerul Mediului din Bucuresti, nemultumiti de.

Noi proteste de amploare se pregatesc in toata tara: Mai multe organizatii civice vor sa iasa in strada pentru a manifesta impotriva legii gratierii

Aprobarea legii gratierii in Comisia Juridica a Senatul pare sa fi fie fitilul care va aprinde unor noi serii de proteste in toata tara. Organizatiile civice Initiativa Romania,.

Alerta meteo: vremea se schimba radical. Vin doua zile cu ploi torentiale si vijelii

Minivacanta de 1 mai vine cu vreme rea. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, incepand de sambata dimineata, 29 aprilie, valabila pana duminica seara.

METEO. Cum va fi vremea de 1 mai: Avertizare de ploi torentiale, in acest weekend

O avertizare de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica accentuata va fi in vigoare de sambata dimineata si pana duminica la ora 18. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Sambata se strica vremea. Se va raci si se vor intoarce ploile! Vezi prognoza meteo

Valorile termice vor continua sa creasca, joi, vremea devenind deosebit de calda pentru aceasta perioada din an in majoritatea zonelor. Astfel, temperaturile maxime se vor.

Declaratie socanta despre situatia din Turcia: Toata tara se afla in stare de arest!

Arestarile masive din Turcia, unde peste o mie de presupusi sustinatori ai predicatorului Fethullah Gulen au fost arestati miercuri, arata ca 'tara intreaga se afla in stare de arest',.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )