Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un student chinez, gasit mort in apropierea garii din Roman

Antena3 Antena3,
Un student chinez, gasit mort in apropierea garii din Roman

Un student chinez a fost gasit mort intre liniile de cale ferata. Noi detalii ies la iveala in cazul mortii baiatului de 16 ani. Se pare ca, adolescentul, student la Bacau, dorea sa mearga la Targu Neamt, pe. continuă pe Antena3

Deznodamnt tragic al celei mai ample operatiuni de salvare din Spania. Copilul cazut acum 13 zile ntr-un put adnc de 100 de metri a fost gasit mort

Copilul de doi ani care a cazut intr-un put cu diametrul de 25 de centimetri in sudul Spaniei a fost gasit mort in noaptea de vineri spre sambata, dupa 13 zile de operatiuni exceptionale de salavare, a spus prefectul Andaluziei, relateaza AFP.

VIDEO Deznodamnt tragic al celei mai ample operatiuni de salvare din Spania. Copilul cazut acum 13 zile ntr-un put adnc de 100 de metri a fost gasit mort

Copilul de doi ani care a cazut intr-un put cu diametrul de 25 de centimetri in sudul Spaniei a fost gasit mort in noaptea de vineri spre sambata, dupa 13 zile de operatiuni exceptionale de salavare, a spus prefectul Andaluziei, relateaza AFP.

Un cunoscut MEDIC CHIRURG, gasit MORT in aceeasi zi in care a fost condamnat la inchisoare cu executare (FOTO)

Un cunoscut medic chirurg din Valcea a fost gasit mort in locuinta sa din localitatea Berislavesti. Constantin Ploscaru a murit, miercuri, zi in care a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare.

Chirurg din Vlcea gasit mort n casa n ziua n care a aflat ca a fost condamnat la nchisoare dupa ce si atacase cu bisturiul un coleg

Un medic chirurg din Valcea care in urma cu trei ani si-a atacat cu un bisturiu un coleg in sala de operatii a fost gasit mort in casa, in aceeasi zi in care a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru fapta sa, scrie presa locala.

Condamnat la inchisoare dupa ce si-a injunghiat un coleg in sala de operatie, un reputat chirurg a fost gasit mort inainte de a fi incatusat

Curtea de Apel Pitesti l-a condamnat miercuri pe medicul valcean Constantin Ploscaru pentru tentativa de omor, dupa ce acesta si-a injughiat cu un bisturiu un coleg de serviciu. Dupa aflarea sentintei definitive, acesta a decis sa astepte sa fie incatusat la casa de vacanta de la poalele Muntilor Cozia, departe de ochii familiei. Numai ca politistii l-au gasit mort.

A fost gasit MORT! Vestea care a CUTREMURAT Romania: Apropiatii sunt siguri ca a fost OMORAT

Un barbat a fost gasit mort, ieri dimineata, in satul Osoi din comuna Sinesti. Cel care a descoperit cadavrul a fost chiar fratele sau, potrivit Cancan. Oamenii legii ajunsi la fata locului.

Stirile ProTV Copilul cazut ntr-un put de 100 metri. Reactia parintilor dupa ce Julen a fost gasit mort

Julen Rosselo, copilul de 2 ani care a cazut intr-un put cu 100 de metri adancime, a fost descoperit mort, dupa o operatiune care a durat 13 zile.

Sfarsit tragic pentru un batran din Dambovita. A fost gasit mort intr-o statie de autobuz. Era inghetat bocna

Sfarsit tragic pentru un batran dintr-o comuna din Judetul Dambovita. Este vorba despre localitatea Finta, acolo unde intr-o statie de autobuz a fost descoperit cadavrul unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )