Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un student din Bacau, disparut in conditii suspecte, este cautat de politie de cateva zile

România Liberă România Liberă,
Un student din Bacau, disparut in conditii suspecte, este cautat de politie de cateva zile

Un student la o facultate din Bacau, in varsta de 21 de ani, este cautat de mai multe zile de politisti si localnici din Pargaresti, dupa ce a fost dat disparut, in conditii suspecte, de catre parinti, carora le-a lasat un bilet prin care ar da de inteles ca intentioneaza sa se sinucida. continuă pe România Liberă

Un student disparut in conditii suspecte este cautat de mai multe zile de politisti

Un tanar de 21 de ani, student la o facultate din Bacau, este cautat de mai multe zile de politisti si localnici din Pargaresti, dupa ce a fost dat disparut, in conditii suspecte, de catre parinti, carora le-a lasat un bilet prin care ar da de inteles ca intentioneaza sa se sinucida, informeaza Mediafax.

Tanar din Bacau, disparut de acasa de patru zile

Un student de 21 de ani din Bacau a disparut de acasa de patru zile, dupa ce a lasat in camera un bilet de adio, relateaza Digi 24. Acesta este al treilea caz de disparitie inregistrat in Bacau de la inceputul anului.

Bacau: Student disparut in conditii suspecte, cautat de mai multe zile de politisti

Un tanar de 21 de ani, student la o facultate din Bacau, este cautat de mai multe zile de politisti si localnici din Pargaresti, dupa ce a fost dat disparut, in conditii suspecte, de catre parinti,.

O adolescenta de 17 ani cercetata dupa ce bebelusul ei a murit in conditii suspecte

Moarte violenta pentru un bebelus de o luna, din localitatea bacauana Hemeius. Copilul a murit in conditii suspecte la locuinta, dupa ce mama sa, in varsta de 17 ani, l-ar fi lovit cu capul de marginea patului, tanara fiind in prezent cercetata de catre procurori pentru violenta in familie, raportata la infractiunea de omor .

Serviciul de Ambulanta Vaslui a dat in judecata Directia de Sanatate Publica in cazul fetitei moarte in conditii suspecte la Spitalul Husi

Scandalul de la Husi continua. Serviciul de Ambulanta Vaslui a dat in judecata Directia de Sanatate Publica in cazul fetitei moarte in conditii suspecte la Spitalul Husi, la 40 de minute de la internare, dupa ce institutia a fost amendata cu 20. 000 de lei pe motiv ca nu ar fi respectat protocolul privind directionarea copilului.

Acuzatii de MALPRAXIS la Spitalul de Urgenta din Bacau, unde doi tineri au murit intr-o saptamana, in conditii suspecte

Mai multe anchete au fost declansate dupa ce doi tineri au murit in acelasi spital, in Bacau, intr-o singura saptamana. O fata de 23 de ani, care voia sa fie asistenta medicala, a murit dupa trei.

FOTO VIDEOAcuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau, dupa ce doi tineri si-au pierdut viata in urma unor infectii

Alina Iorga 23 de ani) si Alexandru Vladut Matanie 18 ani) au murit zilele trecute in Spitalul Judetean de Urgenta din Bacau in conditii inca neelucidate pe deplin. Parintii lor cer sa se faca dreptate si ii acuza pe medici de malpraxis. Astazi, la ora 17, medicii bacauani vor prezenta intr-o conferinta de presa conditiile in care si-au pierdut viata cei doi tineri.

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean din Bacau, dupa ce o tanara de 23 de ani a murit dupa o operatie

O tanara de 23 de ani a murit in Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, in urma unei operatii pentru peritonita. Fata ar fi facut o infectie intraspitaliceasca, iar mama sustine ca ar fi fost deconectata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )