Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un student a fost impuscat mortal intr-un campus universitar din SUA

Adevărul Adevărul,
Un student a fost impuscat mortal intr-un campus universitar din SUA

Un student impuscat in timpul unei altercatii intr-un campus din sud-estul Statelor Unite a murit vineri din cauza ranilor suferite, a anuntat Universitatea de stat Savannah din Georgia, citata de AFP in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Un STUDENT a fost impuscat MORTAL intr-un campus din SUA

Un student american, transportat la spital dupa ce fusese impuscat, a murit vineri din cauza ranilor suferite, a anuntat Universitatea de stat Savannah din Georgia.

Barbatul care a incercat sa patrunda ILEGAL in Casa Alba, impuscat mortal in tribunal

Barbatul care a incercat sa patrunda ilegal in Casa Alba, in luna martea, a fost impuscat mortal intr-un tribunal din Pennsylvania, dupa ce l-a atacat pe adjunctul serifului cu un cutit.

SUA: Un student a murit dupa ce a fost impuscat in timpul unei altercatii dintr-un campus universitar

Un student american a murit vineri dupa ce a fost impuscat in timpul unei altercatii intr-un campus din sud-estul Statelor Unite, informeaza AFP, citand reprezentanti ai Universitatii de stat Savannah din.

Doi jurnalisti americani au fost impuscati mortal in timpul unei transmisiuni in direct: Atacatorul, care s-a impuscat in cap, a fost declarat mort la spital (VIDEO)

50 Barbatul care a impuscat mortal doi jurnalisti americani, aflati intr-o transmisiune in direct, si care ulterior s-a impuscat in cap fost declarat mort la spital, informeaza Washington Post,.

Doi jurnalisti americani au fost impuscati mortal in timpul unei transmisiuni in direct (VIDEO)

Doi jurnalisti americani au fost impuscati mortal miercuri in timpul unei transmisiuni in direct, in localitatea Moneta din statul Virginia, informeaza Reuters. Reporterul Alison Parker si cameramanul Adam Ward.

VIDEO Doi jurnalisti de televiziune au fost impuscati mortal in timpul unei transmisiuni in direct, in Statele Unite

Doi jurnalisti de televiziune au fost impuscati mortal, miercuri, in timpul unei emisiuni transmise in direct, in statul american Virginia, informeaza presa americana.

Doi jurnalisti americani au fost impuscati mortal in timpul unui reportaj live - VIDEO

Doi reporteri TV din Statele Unite ale Americiiau fost impuscati mortal in timpul unei relatari LIVE din Virginia, anunta BBC. Reporterul Alison Parker, in varsta de 24 de ani, si cameramanul Adam.

Aproximativ 50 de imigranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria. Masina frigorifica ar apartine unui roman

Aproximativ 50 de imigranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria, autoritatile suspectand ca extracomunitarii s-au asfixiat, afirma surse citate de site-ul cotidianului Corriere della Sera. Un oficial maghiar a declarat ca masina frigorifica apartine unui cetatean roman si era inmatriculata in Ungaria.

UPDATE Austria: zeci de migranti au fost descoperiti morti intr-un camion. Seful de cabinet al lui Viktor Orban spune ca masina avea numere de inmatriculare unguresti si era condusa de un sofer roman / MAE dezminte informatia

Zeci de migranti au fost descoperiti morti intr-un camion pe o autostrada din estul Austriei, in zona de granita cu Ungaria, anunta politia locala, citata de AFP.

Doi jurnalisti americani au fost impuscati mortal in timpul unei transmisiuni in direct: Presupusul atacator, probabil, un fost angajat al postului de televiziune, s-a impuscat in cap (VIDEO)

00 Potrivit autoritatilor, autorul atacului armat este, probabil, un fost angajat al postului de televiziune la care lucrau cei doi jurnalisti ucisi. Dupa incident, presupusul atacator s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )