Libnet.ro
UNICEF

23:00

Studentii din Timisoara au mutat protestul din amfiteatru in autobuz

B1 B1,
Studentii din Timisoara au mutat protestul din amfiteatru in autobuz

Studentii din Timisoara continua protestul. Dupa pichetarea sediului Consiliului Judetean Timis si noaptea petrecuta intr-un amfiteatru al Universitatii de Vest, acestia au continuat protestul intr-un. continuă pe B1

Protest. Studentii din Timisoara, Galati si Constanta au ocupat universitatile. Care sunt nemultumirile

Studentii din Timisoara, Constanta si Galati au ocupat, marti, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Maritima din Constanta si Universitatea Dunarea de Jos, in semn de protest fata de deciziile din sistemul superior de invatamant, informeaza un comunicat de presa remis de ANOSR .

Protest inedit al studentilor din Timisoara. Au petrecut noaptea in amfiteatru

Zeci de studenti de la Universitatea de Vest din Timisoara UVT) si-au petrecut noaptea de marti spre miercuri intr-un amfiteatru al institutiei, in semn de protest fata slaba finantare a educatiei, potrivit Mediafax.

UPDATE: Protest inedit al studentilor din Timisoara. Au petrecut noaptea in amfiteatru. Studentii galateni se alatura manifestatiei

UPDATE: Studenti ai Universitatii Dunarea de Jos din Galati au ocupat si ei, incepand de marti seara, unul dintre amfiteatrele institutiei, unde vor sta pana la sfarsitul saptamanii, potrivit Mediafax.

FOTO. Studentii din Cluj continua miscarea Occupy

Studentii din Cluj continua sub forma unei miscari de tip occuppy. Pana acum li s-au alaturat studenti din Timisoara, Galati si Bucuresti.

Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara: Sustin protestele studentilor fata de slaba finantare a invatamantului

Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara UVT), Marilen Pirtea, spune ca sustine protestul studentilor, inceput marti noaptea, fata de slaba finantare a invatamantului si precizeaza ca isi doreste ca educatia sa primeasca 6% din PIB.

Studentii din mai multe universitati s-au baricadat in amfiteatre

Studentii din mai multe universitati s-au baricadat in amfiteatre, dezbat problemele sistemului universitar romanesc si refuza sa paraseasca universitatile pana cand revendicarile lor nu vor fi .

Vanzarile pentru complexul Adora Forest din Timisoara au inceput

Dintr-un bloc cu 107 de apartamente, prima etapa a complexului rezidential Adora Forest din Timisoara, 10% din unitatile disponibile au fost rezervate sau vandute la mai putin de o luna de la darea in folosinta, arata un comunicat remis azi redactiei.

Proteste ale studentilor in 3 universitati, pentru 6% din PIB pentru educatie. Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara: Sunt mandru de acesti tineri cu initiativa

Studenti de la 3 universitati participa astazi la proteste, pentru alocarea a 6% din PIB pentru Educatie, asa cum prevede legea, precum si pentru includerea lor in proportie de 25% din electori in alegerea rectorilor. Miscarile de occupy au inceput in Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Maritima din Constanta si Universitatea Dunarea de Jos din Galati, anunta ANOSR. Mediafax relateaza ca 70 de studenti de la Timisoara si-au petrecut noaptea intr-un amfiteatru, iar in aceasta dimineata aproximativ 50 de studenti au protestat in fata Prefecturii Timis. Reactia rectorului Universitatii de Vest din Timisoara, cu privire la protestul studentilor: Sunt mandru de acesti tineri cu initiativa. Sustinem studentii in demersul lorVezi in articol lista integrala a revendicarilor studentilor.

FOTO Proteste ale studentilor, pentru 6% din PIB pentru educatie si pentru ca votul lor in alegerea rectorului sa conteze in proportie de 25%. Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara: Sunt mandru de acesti tineri cu initiativa

Studenti de la 3 universitati protesteaza pentru alocarea a 6% din PIB pentru Educatie si pentru modificarea sistemului de alegere a rectorilor astfel: votul studentilor sa conteze in proportie de 25%, si nu de 10%. Protestele vin in contextul in care in anul universitar 2015-2016 se termina mandatele de 4 ani ale rectorilor si institutiile de invatamant superior vor organiza alegeri. Miscarile de occupy au inceput in Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Maritima din Constanta si Universitatea Dunarea de Jos din Galati, anunta ANOSR. Mediafax relateaza ca 70 de studenti de la Timisoara si-au petrecut noaptea intr-un amfiteatru, iar in aceasta dimineata aproximativ 50 de studenti au protestat in fata Prefecturii Timis. Reactia rectorului Universitatii de Vest din Timisoara, cu privire la protestul studentilor: Sunt mandru de acesti tineri cu initiativa. Sustinem studentii in demersul lorVezi in articol lista integrala a revendicarilor studentilor.

Studentii din Suceava se alatura protestelor din tara. Ce actiuni vor avea loc joi

Studentii suceveni au anuntat ca se vor aduna, joi, in amfiteatrul universitatii, in semn de solidaritate cu colegii lor din alte centre universitare din tara care au declansat proteste fata de subfinantarea educatiei, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )