Libnet.ro
UNICEF

20:00

Studentii romani care au castigat finala Microsoft Imagine Cup 2016 cu un dispozitiv revolutionar

Playtech Playtech,
Studentii romani care au castigat finala Microsoft Imagine Cup 2016 cu un dispozitiv revolutionar

Echipa ENTy, reprezentanta Romaniei la finala globala Microsoft Imagine Cup 2016 a castigat locul intai la categoria Innovation. Premiul valoreaza 50. 000 de dolari, iar studentii au si sansa sa primeasca titlul de campioni Imagine Cup. Cei trei studenti ai Universitatii Politehnice din Bucuresti, Flavia Oprea, Iulian Matesica si Cristian Alexandrescu, au dezvoltat un dispozitiv hi-tech de []. continuă pe Playtech

Elevii romani care au castigat premiul de excelenta in IT: care a fost ideea lor

Oculus este un startup realizat de o echipa de elevi din Romania, care a castigat premiul de excelenta in IT, sponsorizat de ATT, la cea de-a 27-a editie a competitiei JA Europe Company of the Year. Premiul de Excelenta in IT oferit de ATT recunoaste compania care inoveaza si foloseste intr-un mod creativ tehnologia informatiei, [].

Simona Halep a castigat finala de la Montreal. Revenire spectaculoasa pe locul 3 ATP

Simona Halep e campioana de la Montreal 2016, dupa o finala dominata categoric, scor 7-62), 6-3 in fata americancei Madison Keys 12 WTA). Halep, care de luni va reveni pe locul al treilea in clasamentul WTA, s-a impus intr-o ora si 15 minute in fata numarului 12 mondial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )