Libnet.ro
UNICEF

16:00

Studiile arata CINE sunt de fapt romanii care au imigrat in Germania. Nemtii si-ar putea schimba parerea despre noi

Antena3 Antena3,
Studiile arata CINE sunt de fapt romanii care au imigrat in Germania. Nemtii si-ar putea schimba parerea despre noi

Germania profita deja de pe urma imigrantilor bulgari si romani. Tot mai multe persoane se stabilesc in Germania pentru totdeauna, iar cele mai multe provin din Europa Centrala si de Est si detin diplome. continuă pe Antena3

Cine sunt cei patru judecatori anchetati de DNA ca ar fi cerut mita si care sunt averile lor

Ion Stanciu, Elena Roventa si Ciprian Sorin Viziru sunt ceilalti trei judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB) urmariti penal, impreuna cu colegul lor Mircea Moldovan, pentru ca ar fi cerut si primit bani.

Cine sunt aromanii?

Imprastiati prin Balcani inca din Evul Mediu, aromanii trec astazi printr-o criza identitara fara iesire. Academiile fiecarui stat in care traiesc sustin propria teorie despre originea aromanilor:.

Cine sunt cei patru judecatori urmariti penal, pentru ca ar fi cerut mita

Ion Stanciu, Elena Roventa si Ciprian Sorin Viziru sunt ceilalti trei judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB) urmariti penal, impreuna cu colegul lor Mircea Moldovan, pentru ca ar fi cerut si primit bani.

Romanii care au batut Rusia la ea acasa. Povestea olimpicilor care au obtinut aurul la Moscova

Inteligenta si patriotism par a fi cuvintele care descriu cel mai bine lotul olimpicilor romani care au obtinut aurul la Moscova. Olimpicii romani la chimie medaliati cu aur in Rusia au fost invitati.

Perchezitii de amploare la Spitalul Fundeni si in alte 25 de locatii: Sunt vizati medici care ar fi emis retete false

Peste 100 de politisti desfasoara, marti dimineata, 26 de perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti, precum si in Sibiu, Dolj si Ilfov, printre care si la Spitalul Fundeni, fiind vizati 13 medici.

Perchezitii la Spitalul Fundeni si in alte 25 de locuri. Sunt vizati medici care ar fi emis retete false

Procurorii si politistii fac, marti dimineata, 26 de perchezitii in Bucuresti, Sibiu, Dolj si Ilfov, printre care si la Spitalul Fundeni, fiind vizati 13 medici si farmacisti suspectati ca au emis retete false pentru bolnavii de cancer, prejudiciul fiind de 3,5 milioane de euro, scrie Mediafax.

UPDATE Perchezitii la Spitalul Fundeni si in alte 25 de locuri. Sunt vizati medici care ar fi emis retete false. In locuinta unui medic au fost gasiti 100.000 de euro, 140.000 de dolari si 250.000 de lei

Procurorii si politistii fac, marti dimineata, 26 de perchezitii in Bucuresti, Sibiu, Dolj si Ilfov, printre care si la Spitalul Fundeni, fiind vizati 13 medici si farmacisti suspectati ca au emis retete false pentru bolnavii de cancer, prejudiciul fiind de 3,5 milioane de euro, scrie Mediafax. Trei medici de la Sectia Hematologie a Institutului Clinic Fundeni sunt vizati in dosar. Potrivit unor surse apropiate anchetei, la una dintre perchezitii, in locuinta unui medic a fost gasita suma de 100. 000 de euro, 140. 000 de dolari si 250. 000 de lei, in timp ce la o farmacista au fost gasiti 100. 000 de lei si peste 23. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )