Libnet.ro
UNICEF

00:08

Studiourile BBC Radio 5 live din Manchester, evacuate in timpul emisiei. Alarma a sunat in timpul unei transmisiuni LIVE pe Internet

Antena3 Antena3,
Studiourile BBC Radio 5 live din Manchester, evacuate in timpul emisiei. Alarma a sunat in timpul unei transmisiuni LIVE pe Internet

Studiourile BBC Radio 5Live din Manchester Salford Quays au fost evacuate, miercuri, in timpul emisiei, anunta The Independent. O transmisiune live din interiorul unui studio a surprins momentul. continuă pe Antena3

Locuitori si hoteluri din Manchester ofera cazare celor care s-au aflat la concertul de la Manchester Arena

Locuitori si hoteluri din Manchester ofera cazare celor care s-au aflat la concertul de la Manchester Arena, potrivit news. ro. De asemenea, taxiurile ofera curse gratuite pentru cei care doresc sa ajunga acasa.

Atentatul din Manchester: Politia britanica spune ca investigheaza o retea terorista

Politia britanica investigheaza o retea terorista in ancheta privind atacul sinucigas cu bomba comis luni seara la Manchester si soldat cu 22 de morti, a declarat seful Politiei metropolitane din Manchester, potrivit Reuters.

Unul dintre barbatii fara adapost care au ajutat ranitii atacului din Manchester a primit o locuinta

Doi barbati fara adapost au fost numiti eroi dupa atacul din Manchester, pentru ca au dat dovada de curaj si au ajutat persoane ranite. Stephen Jones si Chris Parker se aflau in zona pentru a.

Masuri sporite dupa atacul din Manchester! Raid al politiei britanice in mai multe apartamente

Politia britanica a efectuat un raid in apartamente din apropiere de statia Piccadilly, din Manchester, dupa atentatul de luni, potrivit News. Locuitorii din zona au declarat ca politisti.

Dezvaluiri INCENDIARE despre ATACATORUL din Manchester! Cine este tanarul care a starnit GROAZA in Marea Britanie

Salman Abedi este atacatorul din Manchester care a starnit groaza la un conert al faimoasei cantarete pop Ariana Grande. Au aparut noi informatii conform carora, Slman ar fi petrecut mai mult timp.

UPDATE Oficial britanic: Atacatorul din Manchester ar fi fost recent in Libia / Ministru francez: Abedi a fost probabil si in Siria

Ministrul britanic de interne a spus miercuri ca atacatorul sinucigas care a ucis 22 de persoane dupa concertul Ariana Grande din Manchester s-a intors recent din Libia.

Cristian Tudor Popescu, despre atacul din Manchester: Un masacru al inocentilor! Care ar trebui sa fie prima masura a autoritatilor

Este un masacru al inocentilor, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre atentatul din Manchester, in care au murit 22 de tineri si 59 au fost raniti. intr-un interviu acordat.

Atentatul din Manchester: O fetita de 8 ani figureaza printre victime

O fetita de 8 ani figureaza printre cele 22 de victime ale atentatului sinucigas din Manchester, la iesirea de la un concert pop, luni seara, a anuntat comitatul Lancashire, unde traia fata, scrie AFP.

A fost identificata a doua victima a atentatului din Manchester Arena: Este o fetita de doar opt ani

A fost identificata o a doua victima a atentatului din Manchester Arena. Este vorba de Saffie Rose Roussos, o fetita de opt ani, care se afla cu mama si sora sa la concert, in momentul exploziei. Se pare ca.

Atacul terorist din Manchester a fost revendicat de ISIS

Atacul din Manchester, soldat cu 22 de morti si 59 de raniti, a fost revendicat de guparea terorista ISIS, printr-un anunt facut de agentia sa de stiri QAMA, informeaza RT. com. in comunicatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )