Libnet.ro
UNICEF

12:00

Studiu: Afla care este legatura dintre munca si depresie

Antena3 Antena3,
Studiu: Afla care este legatura dintre munca si depresie

Angajatii care petrec mai mult de 11 ore pe zi la birou se confrunta cu un risc dublu de a suferi de depresie in forme destul de grave, comparativ cu altii care nu fac ore suplimentare. Aceasta este concluzia la care. continuă pe Antena3

Scandalul din interiorul PNL nu este un simplu foc de paie: Un grup de liberali din PNL-ul traditional incearca sa construiasca o platforma in jurul lui Teodor Atanasiu, care este unul dintre liderii indiscutabili ai liberalilor

Marele PNL se confrunta cu un scandal care mocneste la foc mic, dar continuu. Dupa ce a iesit la iveala faptul ca Predoiu nu ar fi pus niciodata premier in cazul in care liberalii ar aprelua sefia guvernului,.

Sabin Orcan: De ce promoveaza Hotnews un fost ministru a carui firma e urmarita penal? Legatura dintre actionarii majoritari ai site-ului si un fost demnitar din guvernul Ponta

Jurnalistul Sabin Orcan explica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, legatura dintre fostul ministru delegat pentru IMM-uri Florin Jianu foto) si Hotnews. Orcan dezvaluie ca actionarii majoritari ai.

Motiunea simpla a PNL pe tema Transelectrica, amanata. Care este motivul

Camera Deputatilor a luat decizia de a amana, pentru martea viitoare, discutiile pe motiunea simpla a PNL privind Transelectrica. Motivul invocat de conducerea Camerei este lipsa din tara a ministrul Economiei, Mihai Tudose, care este plecat in tarile arabe.

Razvan Dinca, directorul suspendat al Operei Nationale, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in declaratii

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri ca directorul suspendat al Operei Nationale, Ioan Razvan Dinca, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in.

Mihai Traistariu ameninta ca va reprezenta o alta tara la Eurovision 2016. Care este conditia ca sa reprezinte Romania

Interpretul Mihai Traistariu a anuntat ca se gandeste sa reprezinte o alta tara la concursul muzical Eurovision 2016, in conditiile in care la selectia nationala se fac blaturi.

Vrancea: Un barbat s-a urcat pe un stalp de electricitate si ameninta ca se sinucide. Care este motivul

Un barbat din localitatea Suraia, judetul Vrancea, s-a urcat, luni dupa-amiaza, pe un stalp de electricitate si ameninta ca se sinucide daca sotia sa, cu care s-a certat, nu accepta sa stea de vorba cu el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )