Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu: Aproape unu din trei americani a fost sarac intre 2009 si 2011

B1 B1,
Studiu: Aproape unu din trei americani a fost sarac intre 2009 si 2011

Aproape unu din trei americani s-a confruntat cu saracia timp de cel putin doua luni in cursul recesiunii economice, potrivit unui studiu al Biroului de Recensamant publicat miercuri, relateaza AFP. Conform. continuă pe B1

Cosmarul american: unu din trei americani a fost sarac in perioada 2009-2011

Aproape unu din trei americani s-a confruntat cu saracia timp de cel putin doua luni in cursul recesiunii economice, un nivel mai mare decat in cursul unui interval precedent de trei ani, potrivit unui studiu al Biroului de Recensamant publicat.

Studiu: Un american din trei a cunoscut saracia in perioada recesiunii

Aproape un american din trei s-a confruntat cu saracia timp de cel putin doua luni in cursul recesiunii economice, mai multi decat in trei ani precedenti, potrivit unui studiu al Biroului de Recensamant, citat de AFP.

Unu din trei oameni este obez.

Aproximativ 33% dintre adultii din intreaga lume sunt in prezent clasificati ca fiind obezi sau supraponderali, se arata intr-un raport realizat de Overseas Development Institute din Marea Britanie, informeaza dailymail. co. uk, scrie Mediafax. Overseas Development Institute ODI) a coordonat o cercetare in urma careia s-a constatat o explozie globala in ceea ce priveste numarul persoanelor supraponderale si obeze. O explozie globala inseamna ca 1,46 de miliarde de adulti din toata lumea .

Un adult din trei la nivel mondial este supraponderal sau obez-studiu

Un adult din trei la nivel mondial este supraponderal sau obez, respectiv 1,46 miliarde de persoane, a indicat vineri un think-thank britanic, care evidentiaza o explozie a acestui fenomen in tarile in curs de dezvoltare si face apel la guverne sa actioneze, transmite AFP, citat de Agerpres.

Aeroportul din Toronto a fost inchis din cauza gerului extrem: Toate zborurile au fost redirectionate

Aeroportul international Pearson din Toronto a fost inchis, marti, din cauza valului de frig extrem care afecteaza regiunea, urmand sa fie redeschis miercuri dimineata, transmite toronto. ctvnews. ca. Gerul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )