Libnet.ro
UNICEF

01:05

STUDIU Copiii de etnie roma au risc de sase ori mai mare decat ceilalti sa abandoneze scoala

Adevărul Adevărul,
STUDIU Copiii de etnie roma au risc de sase ori mai mare decat ceilalti sa abandoneze scoala

Copiii de etnie roma au risc de sase ori mai mare decat ceilalti sa abandoneze scoala, iar perceptia scolii ca un mediu neprietenos sau nefamiliar este cel mai puternic indicator care explica abandonul, rezulta din studiul Parasirea timpurie a scolii - cauze si efecte, prezentat miercuri. continuă pe Adevărul

Lichiditate de 7,5 ori mai mica decat vineri

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7,31 milioane lei 1,65 milioane euro), de aproape patru ori mai putin decat vineri, cand investitorii tranzactionasera de 29,24 milioane lei 6,59 milioane euro). De asemenea, cu exceptia indicelui compozit al pietei, BET-C, care era in urcare usoara cu 0,07%, la 3. 052,11 puncte, ceilalti indici interni se aflau, in jurul orei 14:00, in scadere.

Romanii platesc pe un kilometru de autostrada si 23 milioane de euro, de zece ori mai mult decat bulgarii

Cel mai scump tronson de autostrada construit in Romania in ultimii ani este Gilau-Campia Turzii-Turda, cu un cost mediu per kilometru de circa 23 de milioane de euro, arata o analiza a zf. ro pe baza datelor de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )