Libnet.ro
UNICEF

22:00

STUDIU IRES: Klaus Iohannis a castigat alegerile datorita Generatiei Facebook, televiziunii si internetului pe telefoanele mobile

România Liberă România Liberă,
STUDIU IRES: Klaus Iohannis a castigat alegerile datorita Generatiei Facebook, televiziunii si internetului pe telefoanele mobile

Mobilizarea la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale si victoria lui Klaus Iohannis au fost determinate de convergenta intre Facebook, televiziune si telefonia mobila, se arata intr-un studiu post-electoral al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES. continuă pe România Liberă

SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, realizat la scurt timp dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ca increderea romanilor in presedintele ales Klaus Iohannis a crescut spectaculos dupa ultimul tur de scrutin,.

Subiectele Zilei: Omul din spatele presedintelui ales dezvaluie de ce Klaus Iohannis a castigat alegerile; PSD propune personaje controversate la sefia CNI; Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie: 240 de miliarde de lei

De ce nu s-a mai mobilizat in turul II baronul inregistrat in timp ce pregatea aranjarea alegerilor pentru Victor Ponta. La putin timp dupa. O noua teapa romaneasca in strainatate. Cum au ajuns interlopii vasluieni studenti la Londra, desi n-au terminat nici liceul.

VIDEO Klaus Iohannis si-a sarbatorit victoria in alegeri la Sibiu, cu colegii din PNL

Aproximativ 130 de persoane au luat parte, joi seara, la o petrecere organizata pentru a sarbatori victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale 2014.

VIDEO Klaus Iohannis si-a sarbatorivit victoria in alegeri la Sibiu, cu colegii din PNL

Aproximativ 130 de persoane au luat parte, joi seara, la o petrecere organizata pentru a sarbatori victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale 2014.

Studiu post-electoral IRES: Generatia social media si convergenta Facebook-TV-mobil au dus la victoria lui Klaus Iohannis

Convergenta intre Facebook, televiziune si telefonie mobila a fost reteta care a dus la marea mobilizare la vot in turul al doilea al prezidentialelor, castigat de Klaus Iohannis, potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES, referitor la motivatiile alegatorilor la alegerile din 16 noiembrie. Acesta arata ca un sfert dintre alegatori s-au hotarat cu cine sa voteze intre tururi, iar o treime spun ca au fost influentati direct de incidentele din diaspora.

IRES: Generatia Facebook si convergenta media au dus la victoria lui Klaus Iohannis

Mobilizarea la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale si victoria lui Klaus Iohannis au fost determinate de convergenta intre Facebook, televiziune si telefonia mobila, se arata intr-un studiu post-electoral al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES, dat publicitatii joi.

Klaus Iohannis, felicitat de Porosenko si invitat in Ucraina pentru o vizita oficiala

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidentiale din Romania. Totodata, Porosenko l-a invitat pe Iohannis sa viziteze Ucraina, multumindu-i pentru sprijinul acordat tarii sale, conform.

Klaus Iohannis: Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei/ Ar fi o mandrie pentru mine ca aderarea Moldovei la UE sa se intample in timpul mandatului meu

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma ca Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei, iar alegerile din 30 noiembrie din Moldova reprezinta un pas important pentru parcursul european pentru Republica Moldova.

The Telegraph: Este victoria lui Klaus Iohannis o dovada ca social media poate ajuta la castigarea unor alegeri?

Klaus Iohannis si sustinatorii sai au valorificat puterea social media pentru a obtine victoria in alegerile prezidentiale din Romania si pentru a-l transforma pe acesta in cel mai popular politician european.

Liberalul Dan Mihalache va fi seful cancelariei prezidentiale a lui Klaus Iohannis

Liberalul Dan Mihalache va fi seful cancelariei prezidentiale a lui Klaus Iohannis. Mihalache a fost deputat PSD si consilier al fostului premier Adrian Nastase. Ulterior, el a trecut la PNL si a devenit consilierul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )