Libnet.ro
UNICEF

06:45

Studiu: Persoanele care nu dorm suficient au mai multe sanse sa isi insele partenerii de viata

Antena3 Antena3,
Studiu: Persoanele care nu dorm suficient au mai multe sanse sa isi insele partenerii de viata

Persoanele care nu dorm suficient prezinta o predispozitie mai mare pentru a-si insela partenerii de viata, potrivit unui studiu publicat recent in Harvard Business Review, informeaza dailymail. co. uk. Un. continuă pe Antena3

Studiu: Persoanele care nu dorm suficient, predispuse si isi insele partenerii de viata

Potrivit unui studiu, persoanele care nu dorm suficient prezinta o predispozitie mai mare pentru a-si insela partenerul de viata, relateaza Daily Mail. Un nou beneficiu al somnului, pe langa mai multa.

Studiu: Persoanele care nu dorm suficient, predispuse sa isi insele partenerii de viata

Potrivit unui studiu, persoanele care nu dorm suficient prezinta o predispozitie mai mare pentru a-si insela partenerul de viata, relateaza Daily Mail. Un nou beneficiu al somnului, pe langa mai multa.

Guvernul grec vrea sa recompenseze persoanele care sesizeaza cazuri de coruptie

Guvernul elen ar putea introduce stimulente, inclusiv financiare, pentru persoanele care semnaleaza autoritatilor cazuri de coruptie din sectorul privat si, mai ales, din cel public, conform Mediafax .

Grecia: Guvernul elen ar putea introduce stimulente pentru persoanele care sesizeaza autoritatilor cazuri de coruptie

Guvernul de la Atena ar putea introduce stimulente, inclusiv de ordin financiar, pentru persoanele care vor semnala autoritatilor cazuri de coruptie atat din sectorul privat, cat si din cel public, relateaza.

Presedintele PNL Suceava a sesizat mai multe nereguli la conferinta de alegeri TNL Suceava.

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a sesizat, sambata, la Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, mai multe nereguli, printre acestea si ca 49 de organizatii locale TNL nu au fost convocate, liderul TNL spunand ca situatia va fi analizata de Curtea de Arbitraj, scrie Mediafax. Presedintele PNL Suceava a spus, in discursul prilejuit de Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, ca l-a pus pe ganduri faptul ca nu a fost invitat in prezidiu. Un lucru care m-a pus pe .

Liderul galeriei echipei Steaua, Gheorghe Mustata, retinut de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

UPDATE17:20: Liderul galeriei echipei Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata, a fost retinut joi dupa ce, impreuna cu doi nepoti ai sai, ar fi batut mai multe persoane, politistii care au intervenit la.

Presedintele PNL Suceava a sesizat mai multe nereguli la conferinta de alegeri TNL Suceava

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a sesizat, sambata, la Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, mai multe nereguli, printre acestea si ca 49 de organizatii locale TNL nu au fost convocate, liderul TNL spunand ca situatia va fi analizata de Curtea de Arbitraj.

Liderulgaleriei echipei Steaua si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor dupa ce a batut mai multe persoane

Seful galeriei echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Gheorghe Mustata si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor dupa ce procurorii au decis retinerea sa sub acuzatia de lovire si violare de domiciliu. Acesta este acuzat ca, miercuri noaptea, impreuna cu doi nepoti, ar fi batut mai multe persoane, victimele fiind salvate din mainile agresorilor de fortele de ordine.

VIDEO Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de politisti dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, este audiat la Sectia 16 Politie, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

VIDEO Gheorghe Mustata, liderul galeriei echipei Steaua, retinut 24 de ore dupa ce ar fi batut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustata, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce miercuri noapte ar fi batut, impreuna cu doi nepoti, mai multe persoane, victimele fiind salvate dupa interventia fortelor de ordine, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )