Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un studiu recent din SUA demonstreaza legatura intre utilizarea telefonului mobil si cancer

Antena3 Antena3,
Un studiu recent din SUA demonstreaza legatura intre utilizarea telefonului mobil si cancer

Cercetatorii care au condus acest studiu finantat cu fonduri din partea guvernului american, au gasit incidente tumorale la sobolanii de laborator expusi la unde radio de frecventa scazuta, reaprinzand di. continuă pe Antena3

Telefoanele mobile ar putea provoca cancer? Un studiu face legatura intre boala si gadget

Inca de la aparitia telefoanelor mobile, oamenii de stiinta au vrut sa afle daca exista sanse ca acestea sa fie daunatoare sanatatii. Cea mai mare teama a utilizatorilor tine de emisia de radiatii si de posibilitatea ca aceastea sa provoace cancer. Pana acum, s-au facut numeroase studii. Unele dintre ele indica spre o legatura intre [].

Nu exista o legatura intre imbolnavirea copiilor din Arges cu E-coli si vaccinari

ACTUALIZARE 10:12 Guvern: Corpul de control nu a identificat cauza imbolnavirilor la copii din Arges Corpul de control al prim-ministrului nu a identificat cauza imbolnavirilor copiilor transferati de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti la Spitalul ''Marie Curie '', in cadrul actiunii de documentare efectuate fiind insa descoperite neconformitati in sistemul de sanatate, mentioneaza Guvernul.

Donald Trump, tot mai aproape de nominalizarea partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din SUA

Omul de afaceri Donald Trump este tot mai aproape de a deveni candidatul oficial al Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, dupa ce el a castigat, marti, alegerile primare republicane in statul Washington.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2816 seconds )