Libnet.ro
UNICEF

07:30

Studiul ROADS: Piata raportata de publicate online din Romania in 2012 - 22,1 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
Studiul ROADS: Piata raportata de publicate online din Romania in 2012 - 22,1 milioane de euro

Piata raportata de publicitate online din Romania s-a ridicat, in 2012, la 22,1 milioane de euro 98,6 milioane de lei, calculat la cursul mediu anual), potrivit celui mai nou studiu ROADS referitor la aceasta piata, studiu dat publicitatii astazi. In al doilea semestru al anului trecut, valoarea pietei locale de publicitate online a fost de 11,6 milioane de euro calculat la cursul mediu anual), fiind pentru prima data cand valoarea in lei depaseste 50 de milioane. continuă pe Hotnews

Studiul ROADS: Piata raportata de publicitate online din Romania in 2012 - 22,1 milioane de euro

Piata raportata de publicitate online din Romania s-a ridicat, in 2012, la 22,1 milioane de euro 98,6 milioane de lei, calculat la cursul mediu anual), potrivit celui mai nou studiu ROADS referitor la aceasta piata, studiu dat publicitatii astazi. In al doilea semestru al anului trecut, valoarea pietei locale de publicitate online a fost de 11,6 milioane de euro calculat la cursul mediu anual), fiind pentru prima data cand valoarea in lei depaseste 50 de milioane.

A fost finalizata prima platforma de tip MVNE din Romania, care ar putea gazdui primii operatori mobili virtuali locali

Veridian Systems, primul operator mobil virtual de tip MVNE Mobile Virtual Network Enabler) din Romania, a anuntat marti ca a finalizat platforma tehnica pe baza careia va oferi serviciile necesare pentru functionarea operatorilor mobili virtuali MVNO - Mobile Virtual Network Operator). Romania este in prezent una dintre putinele tari din Europa fara astfel de operatori. Aceasta platforma integreaza si solutiile software utilizate pentru gazduirea acesteia de catre un operator mobil traditional si asigura operatorilor mobili virtuali toate functionalitatile necesare pentru ca acestia sa isi creeze propriile produse si servicii de comunicatii mobile, sub brand propriu, precum si planurile tarifare pentru utilizatorii de tip prepaid.

Batranii din Romania nu-si vor putea primi pensiile. Postasii au intrat in greva

Batranii din Romania nu-si vor putea primi pensiile astazi daca postasii vor continua protestele. Pana acum, aproape 1000 de angajati ai Postei au refuzat sa plece pe teren, nemultumiti de reducerea.

Cine sunt BUGETARII din Romania care, pe timp de criza, au salarii de 18.000 de lei

Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Asa poate fi tradusa criza economica pentru bugetarii din Romania. in timp ce salariile celor mai multi angajati la stat au fost taiate drastic, unele companiile de stat.

OLAF: Tot mai multi privati din Romania acuza fraudarea fondurilor UE

Numarul reclamatiilor primite de la agenti privati din Romania referitoare la fraudarea fondurilor europene a crescut in ultima perioada, a anuntat directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda.

Traian Basescu, directorului Oficiului Anti-Frauda European: DLAF din Romania exagereaza uneori cu controalele

Presedintele Basescu a spus marti, la inceputul intrevederii cu directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF), Giovanni Kessler, ca departamentul corespondent din Romania, DLAF, exagereaza uneori cu controlul proiectelor cu fonduri europene, ceea ce determina blocarea acestora, relateaza Mediafax.

Directorul OLAF:S-au inmultit reclamatiile de la privati din Romania privind fraudarea ...

Directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF), Giovanni Kessler, a declarat ca in ultima perioada a crescut numarul reclamatiilor venite de la agenti privati din Romania referitoare la fraudarea fondurilor europene, informeaza Mediafax. Am vazut in ultima perioada o crestere a acuzatiilor care vin de la persoanele private, ceea ce inseamna ca OLAF e mai bine cunoscut si mai credibil, a declarat Kessler, intrebat intr-o conferinta de presa despre anchetele desfasurate .

Patru institutii din Romania, in topul mondial general al universitatilor

Compania Quacquarelli Symonds QS) precizeaza ca topul mondial general al universitatilor include patru institutii de invatamant superior din Romania, care, in ierarhia aferenta anului 2012, se afla pe locul 601 din 700.

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4.

Sova: Drumul dintre Botosani si Suceava, cel mai prost sector de drum din Romania

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, sustine ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, potrivit Mediafax. Invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de ProTV, Sova a mai precizat ca suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4 miliarde euro, iar bugetul CNADNR pentru acest tip de lucrari este de doar 180 milioane euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )