Libnet.ro
UNICEF

21:00

SUA: 12 ani de inchisoare pentru un influent om politic din statul New York

Hotnews Hotnews,
 SUA: 12 ani de inchisoare pentru un influent om politic din statul New York

Unul dintre cei mai influenti oameni politici din statul New York, fostul presedinte al Adunarii Sheldon Silver, a fost condamnat marti la 12 ani de inchisoare pentru coruptie publica, dupa ce a obtinut nejustificat milioane de dolari, transmite AFP. continuă pe Hotnews

SUA: 12 ani de inchisoare pentru Sheldon Silver, un influent om politic din statul New York

Fostul presedinte al Adunarii Sheldon Silver, care este unul dintre cei mai influenti oameni politici din statul New York, a fost condamnat marti la 12 ani de inchisoare pentru coruptie publica, dupa ce a ob.

Sentinta-record la Alba Iulia: 241 de ani de inchisoare pentru reteaua Singer, grupare infractionala cu 31 de inculpati, specializata in infractiuni de inselaciune

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat decizia definitiva in cel mai mare dosar de inselaciune prin metoda masinii de cusut Singer judecat in Romania. 31 de inculpati au fost condamnati la un total de 241 de ani de inchisoare. Trei au primit cate 12 ani dupa gratii, iar 16 vor sta 10 ani la inchisoare.

Procurorii DNA au cerut 10 ani de inchisoare pentru Dumitru Dragomir si Mircea Sandu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut pedeapsa maxima de 10 ani pentru Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, judecati pentru dezafilierea echipei Universitatea Craiova, arata.

DNA a cerut pedepse de peste zece ani de inchisoare pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir

Procurorii DNA au cerut pedepse maxime majorate de zece ani si sase luni pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, in dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, cererea fiind expusa la Tribunalul Bucuresti in cadrul ultimului termen din proces.

Adolescentul care a violat o fetita de 12 ani, amenintand ca o arunca intr-o fantana, arestat la 5 zile de la comiterea faptei

Magistratii Judecatoriei Barlad au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele adolescentului de 17 ani care saptamana trecuta a violat o fetita de 12 ani.

Fetita de 12 ani violata in Joia Mare sub amenintarea cutitului. Violatorul, care a recidivat de nenumarate ori, este liber

O copila de 12 ani dintr-un sat din judetul Vaslui a trait clipe de cosmar in Saptamana Mare, cand a fost sechestrata si violata de un tanar de 17 ani care a amenintat-o ca o va omori si o va arunca intr-o fantana daca tipa. Prins dupa 24 de ore de cautari, agresorul, care in luna ianuarie a mai violat o femeie din sat, a fost prezentat instantei pentru arestare preventiva, insa judecatorii au decis sa judece propunerea abia dupa Paste.

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir risca ani grei de inchisoare pentru noi acuzatii de coruptie

Procurorii DNA au cerut pedepse maxime majorate de zece ani si sase luni pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, in dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, cererea fiind expusa la Tribunalul Bucuresti in cadrul ultimului termen din proces, informeaza Mediafax.

Donald Trump nu vrea ca SUA sa mai plateasca pentru apararea statelor europene (VIDEO)

Donald Trump socheaza din nou. Candidatul republican a spus ca, in cazul in care va fi ales presedinte, Statele Unite nu vor mai fi dispuse sa plateasca pentru apararea tarilor europene din NATO, in.

Violator in serie la 17 ani! Cercetat in libertate, un tanar a abuzat de o fetita de 12 ani

Un adolescent in varsta de 17 ani, din comuna vasluiana Vutcani, cercetat in stare de libertate pentru un viol pe care l-a comis in luna ianuarie a acestui an, a violat din nou. De data aceasta o fetita de 12 ani. Magistratii urmeaza sa decida daca se impune arestarea sa preventiva.

VIDEO Proprietarii de masini clasice Dacia se pregatesc pentru marea intalnire din 2016

Proprietari si fani ai automobilelor Dacia clasice isi dau intalnire la Brasov, sambata, 7 mai, cand are loc intalnirea nationala anuala. Circa 50 de masini istorice marca Dacia vor fi expuse in Piata Sfatului din Brasov, au anuntat organizatorii, printre care si cea mai veche Dacia 1300, cu seria 00002. Aceasta a fost salvata de la REMAT, acum trei ani fiind o rabla pe GPL numai buna de casat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )