Libnet.ro
UNICEF

05:00

SUA: 5.000 de persoane au fost evacuate dupa ce un tren cu un gaz toxic si puternic inflamabil a deraiat si a luat foc

B1 B1,
SUA: 5.000 de persoane au fost evacuate dupa ce un tren cu un gaz toxic si puternic inflamabil a deraiat si a luat foc

Un tren care transporta un gaz foarte toxic si puternic inflamabil a deraiat partial si a luat foc in apropiere de Knoxville, statul Tennessee, SUA. in urma accidentului, 5. 000 de persoane au fost evacuate,. continuă pe B1

5.000 de persoane, EVACUATE, dupa ce un tren din SUA a luat foc

Peste 5. 000 de locuitori au fost evacuati dupa ce un tren care transporta un gaz foarte toxic si puternic inflamabil a deraiat partial si a luat foc joi dimineata in apropiere de Knoxville, statul Tennessee, au declarat mai multi oficiali.

SUA: Sute de case au fost evacuate in statul american Washington din cauza unui incendiu de vegetatie (VIDEO)

Un incendiu de vegetatie care a scapat de sub control duminica seara a condus la evacuarea a sute de locuinte in centrul statului Washington. in urma acestuia, 12 case au fost distruse, scrie Mediafax. Cauza.

VIDEO Accident in lant, langa Buzau. Trei persoane au fost ranite dupa ce patru masini s-au ciocnit pe DN2B Buzau-Braila

Un accident de circulatie in care au fost implicate patru masini s-a produs joi dimineata pe DN2B, ce leaga Buzaul de Braila. Trei oameni au ajuns la spital, dupa ce soferul unui TIR nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul ce se deplasa in fata sa.

Constanta: O femeie care voia sa faca o poza a fost ranita dupa ce o balustrada de langa Cazino s-a rupt

O femeie din Bacau a fost ranita dupa ce o balustrada de langa Cazinoul din Constanta s-a rupt, informeaza B1 TV. Victima voia sa faca o poza, cand metalul a cedat, iar bacauanca a cazut de la 3 metri.

Sibiu: Tanarul de 16 ani care a evadat din arestul Politiei a fost prins dupa opt ore de cautari

Tanarul de 16 ani care a evadat din arestul Politiei Sibiu dupa ce a dislocat una dintre barele de metal de la fereastra celulei a fost prins dupa opt ore de cautari. Purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu, Elen.

Belgia: O persoana a murit, iar sapte au fost ranite dupa ce un autocar cu elevi s-a rasturnat pe o autostrada (VIDEO)

Un sofer a murit, iar alte sapte au fost ranite dupa ce autocarul in care se aflau 34 de elevi de la o scoala din Essex, Marea Britanie, si sase adulti s-a rasturnat duminica pe o autostrada, in.

Cel putin 113 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. FOTO si VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

30 - Cel putin 113 persoane au murit, dupa ce un avion militar de transport s-a prabusit peste un hotel din Indonezia, informeaza agentiile de presa din intreaga lume, citand un inalt oficial mi.

Accident rutier in Brasov: Trei femei au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit

Trei femei au fost ranite, luni, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN10, la iesirea dinspre Brasov catre localitatea Harman.

5 insotitori de zbor au fost raniti, dupa ce pilotul a uitat sa anunte aterizarea

Insotitorii de bord si mai multi pasageri au fost raniti in timpul unei curse Air India, care efectua un zbor de linie intre Riad si Mumbai. Cauza este una cel putin bizara, pilotul aeronavei Boeing 777-300 ER .

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )