Libnet.ro
UNICEF

21:00

SUA, ajutor financiar in valoare de 300 de milioane de dolari pentru orasul falimentar Detroit

B1 B1,
SUA, ajutor financiar in valoare de 300 de milioane de dolari pentru orasul falimentar Detroit

Statele Unite au anuntat vineri deblocarea a peste 300 de milioane de dolari ca ajutor, in mare parte public, pentru a veni in sprijinul orasului Detroit care s-a declarat in luna iulie in faliment. Orasul,. continuă pe B1

Firma Biso Romania vrea sa investeasca 2 milioane euro pentru constructia de silozuri

Biso Romania, sucursala a producatorului austriac de utilaje agricole Biso Schrattenecker, vrea sa investeasca anul viitor 2 milioane euro pentru constructia de silozuri, introducand un sistem de finantare a achizitiilor de utilaje de catre fermieri in.

Lichiditate de peste 300 milioane lei, propulsata de inregistrarea IPO-ului Nuclearelectrica

Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de circa 314,31 milioane lei 70,42 milioane euro), cu mult peste peste rulajul de miercuri, cand investitorii au tranzactionat de 34,57 milioane lei 7,73 milioane euro).

Romtelecom furnizeaza STS echipamente de 6,4 milioane lei pentru sistemul de urgenta 112

Romtelecom va furniza Serviciului de Telecomunicatii Speciale, operatorul sistemului de apeluri de urgenta 112, echipamente ITC in valoare de 6,45 milioane lei, care vor conecta dispeceratele politiei, ambulantei si pompierilor cu statiile de.

FMI a deblocat 770 milioane euro pentru Irlanda

Fondul Monetar International FMI) a deblocat 770 de milioane de euro pentru Irlanda in cadrul pachetului de salvare international acordat tarii in decembrie 2010.

CE: Peste 280 de cercetatori vor primi 660 milioane euro pentru proiectele lor

Un numar de 284 de oameni de stiinta vor primi 660 de milioane de euro in cadrul noului ciclu de finantare al Consiliului European pentru Cercetare CEC), potrivit unui comunicat al Comisiei Europene CE).

Licitatie MAI de 11 milioane euro pentru servicii telecom care vor conecta 2.000 de unitati

Ministerul Administratiei si Internelor va organiza la inceputul lunii noiembrie o licitatie pentru cumpararea de servicii de comunicatii in vederea conectarii unitatilor si angajatilor institutiei la reteaua interna a MAI, contractul fiind estimat la.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )