Libnet.ro
UNICEF

22:00

SUA: Democratii si republicanii din Senat au ajuns la un acord pentru majorarea plafonului de indatorare

Hotnews Hotnews,
 SUA: Democratii si republicanii din Senat au ajuns la un acord pentru majorarea plafonului de indatorare

Liderul majoritatii democrate din Senatul american, Harry Reid, a anuntat miercuri ca a ajuns la un acord cu omologul sau republican pentru iesirea din criza majorarii plafonului datoriei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

SUA: Senatorii au ajuns la un acord pentru deblocarea crizei bugetare, potrivit unor congresmani republicani

Senatorii americani au ajuns la un acord pentru iesirea din criza, cu cateva ore inainte de expirarea termenului de majorare a plafonului de indatorare a Statelor Unite, au declarat mai multi membri ai Partidului Republican din Senat, relateaza AFP.

Senatorii republicani au anuntat ca s-a ajuns la acord pentru deblocarea crizei bugetare din SUA

Senatorii americani au ajuns la un acord pentru iesirea din criza, cu cateva ore inainte de expirarea termenului de majorare a plafonului de indatorare a Statelor Unite, au declarat mai multi senatori ai Partidului.

Senatorii americani au ajuns la un acord pentru deblocarea crizei bugetare

Senatul american a ajuns miercuri la un acord pentru prelungirea limitei de indatorare a guvernului SUA pana pe 7 februarie si de reluare a activitatilor institutiilor federale, partial blocate, pana pe .

Posibila iesire din impasul crizei datoriei SUA: Republicanii din Camera Reprezentantilor vor vota o lege pentru ridicarea plafonului pana in ianuarie

Republicanii din Camera Reprezentantilor vor organiza un vot asupra unei propuneri legislative care ridica limita datoriei pana in 7 februarie si elimina semi-paralizia administratiei americane pana in 15 ianuarie, a anuntat marti un colaborator al liderilor camerei, citat de AFP.

Parcul solar din Podu Olt - suficient pentru alimentarea cu energie electrica a 3.000 de gospodarii

Francezii de la Ecosun Expert care au inaugurat saptamana trecuta un parc solar de 2,5 MWh in localitatea Podu Olt din comuna brasoveana Harman sustin ca acesta produce destula energie pentru alimentarea anuala a 3. 000 de gospodarii din comuna amintita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )