Libnet.ro
UNICEF

14:00

SUA: Doi barbati au atacat o expozitie de caricaturi cu Mahomed,la Dallas. Cei doi au fost impuscati de politie

România Liberă România Liberă,
SUA: Doi barbati au atacat o expozitie de caricaturi cu Mahomed,la Dallas. Cei doi au fost impuscati de politie

Doi barbati care au deschis focul in exteriorul unei expozitii de caricaturi cu profetul Mahomed, in Garland, la Dallas, au fost ucisi de catre politie in noaptea de duminica spre luni, au anuntat autoritatile, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Dallas: Doi barbati ucisi, la o expozitie de caricaturi cu profetul Mahomed

Doi barbati, care au deschis focul in exteriorul unei expozitii de caricaturi cu profetul Mahomed, in Garland, la Dallas, au fost ucisi de catre politie in noaptea de duminica spre luni, au anuntat.

UPDATE. Atac armat la o expozitie de caricaturi cu Mahomed, la Dallas. Doi barbati, impuscati de politie. Atacul, revendicat de Statul Islamic

UPDATE: Un barbat ce s-a prezentat sub numele de Abu Hussain AlBritani sustine ca doi dintre fratii nostri au deschis focul impotriva expozitiei cu profetul Mahomed in Texas, potrivit Agerpres.

Politia din Texas a ucis doi barbati care au deschis focul la o expozitie de caricaturi cu Mahomed

Politistii din Texas au ucis, in noaptea de duminica spre luni, doi barbati care au deschis focul in exteriorul unei expozitii de caricaturi cu profetul Mahomed, in Garland, la Dallas, relateaza CNN.

Accidente rutiere de 1 mai: Doi barbati au murit si sase au fost raniti

Doi barbati au murit si sase au fost raniti in urma mai multor accidente rutiere, la sfarsitul vacantei de 1 mai, informeaza B1 TV. Accidentul s-a produs dupa ce soferul ar fi adormit la volan. Astfel, a.

Politia din Texas a ucis doi barbati care au deschis focul la o expozitie de caricaturi cu Mahomed

ACTUALIZARE 12:15 Atacul asupra expozitiei, revendicat de un individ afiliat Statului Islamic Atacul armat de duminica asupra expozitiei de caricaturi cu profetul Mahomed din orasul Garland Texas/sudul SUA) a fost revendicat de un individ ce pretinde ca face parte din organizatia jihadista Statul Islamic, intr-o postare pe Twitter, potrivit AFP. com, citata de publicatia Paris Match, in pagina sa online.

Doi barbati din Alba au murit intr-un accident rutier in Bistrita-Nasaud. Masina a intrat intr-un parapet

Doi tineri care circulau cu o masina de teren inmatriculata in Alba si-au pierdut viata in urma unui accident petrecut duminica, pe DN17, in localitatea Coldau, intre Bistrita si Dej. in urma apelului la 112, la fata locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor. in accident a fost implicat un autovehicul de teren.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )