Libnet.ro
UNICEF

13:30

SUA: Doua femei au fost retinute dupa ce s-au batut intr-un avion

B1 B1,
SUA: Doua femei au fost retinute dupa ce s-au batut intr-un avion

Doua femei au fost retinute, in Statele Unite, dupa ce s-au batut intr-un avion. Incidentul a avut loc la bordul unui avion al companiei JetBlue, imediat dupa aterizarea pe Aeroportul John F. Kennedy din New. continuă pe B1

Doua femei s-au batut cu salbaticie intr-un avion. Un barbat care incerca sa le potoleasca, taiat cu o lama

Doua femei au fost retinute, in Statele Unite, dupa ce s-au batut intr-un avion, imediat dupa aterizarea pe Aeroportul John F. Kennedy din New York, informeaza Mediafax. Incidentul a avut loc la bordul unui.

SUA: Doua persoane, dintre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite intr-un atac armat produs in Louisiana

Doua persoane, printre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite in statul american Louisiana, dupa ce un barbat i-a atacat, informeaza CNN. Ulterior, autorul atacului, in varsta de 35 de ani, a.

SUA: Doua persoane au murit in urma unui atac armat

Doua persoane, dintre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite in Louisiana, dupa ce un barbat, ruda a victimelor, i-a impuscat si a fugit de la locul faptei cu masina, provocand un accident la cateva sute de metri distanta.

Vaslui: Noua persoane au fost retinute intr-un dosar de furt de curent electric

Zeci de persoane au fost audiate intr-un dosar de furt de curent electric, iar noua dintre ele au fost retinute luni dimineata. Printre cei audiati sunt si doi angajati ai unei firme care colaboreaza cu.

ALTERCATIE la bordul unui avion, in SUA. Ce s-a intamplat

Doua femei au fost retinute, in Statele Unite, dupa ce s-au batut intr-un avion, imediat dupa aterizarea pe Aeroportul John F. Kennedy, din New York.

Doua femei ofiter au absolvit cursul de RANGER, rezervat celor mai buni LUPTATORI americani

Capitanul Kristen Griest si locotenentul Shaye Haver sunt primele femei din lume care au absolvit Scoala de Rangers, a Fortelor Terestre americane.

Un barbat din Arad a fost retinut dupa ce ar fi obligat doua tinere sa se prostitueze

Un barbat de 34 de ani din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane, dupa ce ar fi recrutat doua tinere pe care le-ar fi transportat in Austria si Franta, unde le-ar fi obligat sa se prostitueze pe strada.

Victor Hanescu, eliminat in primul tur de la Manerbio: Tenismenul roman a fost invins dupa aproximativ doua ore

Tenismanul roman Victor Hanescu, in varsta de 34 ani, a fost invins marti de francezul Kenny De Schepper 28 de ani), cu 3-6, 6-4, 6-1, in runda inaugurala a turneului challenger de la Manerbio Italia), dotat.

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti a fost retinut dupa ce a fost prins in timp ce lua mita

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea spaga 3. 000 de lei, informeaza B1 TV. Banii ar reprezenta mita pentru decontarea.

Ce masuri au fost luate dupa accidentul aviatic din Marea Britanie

Autoritatile aeronautice britanice au impus reglementari stricte dupa accidentul produs sambata, interzicand folosirea avioanelor de epoca la spectacole aviatice.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )