Libnet.ro
UNICEF

07:00

SUA au oferit o recompensa de 10 milioane de dolari pentru informatii despre atacul din Benghazi

Hotnews Hotnews,
 SUA au oferit o recompensa de 10 milioane de dolari pentru informatii despre atacul din Benghazi

SUA au oferit, discret, recompensa de pana la 10 milioane de dolari, din ianuarie 2013, in schimbul informatiilor referitoare la atacul asupra consulatului american din Benghazi, Libia, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

SUA acorda o recompensa de 10 milioane dolari pentru informatii privind atacul de la Benghazi

Departamentul de stat american ofera o recompansa de 10 milioane dolari pentru informatii despre autorii atentatului de la Benghazi, Libia, relateaza Fox News. incepand din ianuarie 2013, programul.

Recompensa de 10 MILIOANE DE DOLARI pentru informatii privind atentatul de la Benghazi

Departamentul de Stat american ofera o recompensa de zece milioane de dolari pentru informatii despre autorii atentatului care a vizat, in septembrie 2012, consulatul american din Benghazi Libia), relateaza AFP,.

Iata sutienul de 10 milioane de dolari!

Aseara, la New York, a avut loc traditionalul show Victorias Secret, iar ingerasii brandului au facut furori pe podium prezentand noua colectie a celebrului brand de lenjerie intima. Cel mai asteptat moment al serii a fost defileul supermodelului britanic Candice Swanepoel, care a purtat un sutien ce valoreaza 10 milioane de dolari.

Tablou semnat Andy Warhol, vandut la licitatie cu pretul record de 105 milioane dolari

Tabloul Silver Car Crash Double Disaster) semnat Andy Warhol a fost vandut la licitatie, miercuri, pentru suma record de 105 milioane dolari, a anuntat casa Sothebys, citata de Reuters. Silver Car.

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, vandut la licitatie cu 35,5 milioane dolari

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, de 14,82 carate, a fost vandut la o licitatie la Geneva pentru 35,54 milioane dolari, potrivit AFP. Barbatul care a cumparat diamantul a parasit sala imediat, in apla.

Shell va investi 11 MLD. $ pentru a construi un complex petrochimic in sudul Irakului

Grupul petrolier Shell si Irakul sunt aproape de un acord privind o investitie de 11 miliarde de dolari pentru constructia unui complex petrochimic in sudul tarii, a anuntat guvernul irakian, potrivit Wall Street Journal, citat de Mediafax .

Ucraina cere Europei 20 miliarde dolari pentru eliberarea lui Timosenko

Prim-vicepresedintele Partidului Regiunilor din Ucraina, Mihail Cecetov, a declarat ca Europa ar trebui sa plateasca 20 miliarde dolari daca doreste eliberarea Iuliei Timosenko, transmit sursele de presa.

Ucraina cere Europei 20 de miliarde de dolari pentru eliberarea Iuliei Timosenko

Daca Europa doreste eliberarea Iuliei Timosenko, trebuie sa plateasca 20 de miliarde de dolari, pretul pierderilor suportate de Ucraina in urma semnarii contractului de livrare a gazelor rusesti in 2009.

Profit de 4,78 milioane lei pentru Teraplast

Producatorul de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor Teraplast Bistrita TRP) a inregistrat in primele noua luni un profit net de 4,78 milioane lei, fata de pierderi in perioada similara a anului trecut, dar afacerile au scazut usor, cu 2,7%, la 174,9 milioane lei, a anuntat compania.

CFR Marfa si-a bugetat o pierdere de 50 milioane lei, pentru 2013

CFR Marfa si-a bugetat, pentru acest an, o pierdere de 50 de milioane de lei, potrivit Bugetului de Venituri si Cheltuieli BVC) aferent anului in curs, publicat in Monitorul Oficial MO).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )