Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Peste 10000 de jihadisti au fost ucisi in campania impotriva Statului Islamic

Antena3 Antena3,
SUA: Peste 10000 de jihadisti au fost ucisi in campania impotriva Statului Islamic

Peste 10. 000 de combatanti ai Statului Islamic au fost ucisi in ultimele noua luni, de cand coalitia internationala si-a inceput campania impotriva gruparii in Irak si Siria, a declarat astazi adjunctul. continuă pe Antena3

Oficial SUA: Au fost ucisi peste 10.000 de luptatori ai SI

Peste 10. 000 de luptatori ai Statului Islamic SI) au fost ucisi de coalitia internationala, de la inceputul campaniei impotriva grupului terorist, in urma cu noua luni, in Irak si Siria, a declarat Antony Blinken, secretarul adjunct de Stat al SUA, citat de Reuters.

Cel putin sapte lucratori umanitari locali au fost ucisi in nordul Afganistanului

Cel putin sapte lucratori umanitari si doi politisti au fost ucisi ieri noapte, intr-o provincie din nordul Afganistanului, transmite AFP, citata de Agerpres. Informatia a fost facuta publica de catre Abdu.

Oficial american: in cele noua luni ale campaniei coalitiei internationale in Irak, peste 10.000 de combatanti ai Statului Islamic au fost ucisi

Adjunctul secretarului de stat american Antony Blinken a declarat miercuri ca de la inceperea campaniei coalitiei internationale impotriva gruparii Statul Islamic SI) in urma cu noua luni in Irak si Siria,au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )