Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA pregatesc exercitii militare in Polonia

Adevărul Adevărul,
SUA pregatesc exercitii militare in Polonia

Statele Unite pregatesc exercitii militare in Polonia, la care ar putea sa participe Cehia, Ungaria, Slovacia, Romania, Bulgaria si statele baltice, a anuntat vineri ambasadorul american la Varsovia Stephen Mull, potrivit unui post privat polonez de radio. continuă pe Adevărul

SUA pregatesc exercitii militare in Polonia, la care va participa si Romania

Statele Unite pregatesc exercitii militare in Polonia, care ar putea implica trupe din Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Romania, Bulgaria si tarile baltice, a declarat vineri ambasadorul american in Polonia, potrivit Reuters.

SUA pregatesc exercitii militare in Polonia, la care ar putea sa participe Cehia, Ungaria, Slovacia, Romania si Bulgaria

Statele Unite pregatesc exercitii militare in Polonia, la care ar putea sa participe Cehia, Ungaria, Slovacia, Romania, Bulgaria si statele baltice, a anuntat vineri ambasadorul american la Varsovia Stephen.

Romania va participa la exercitii militare in Polonia

Statele Unite ale Americii pregatesc desfasurarea unor exercitii militare in Polonia, in care ar putea fi implicate si Cehia, Ungaria, Slovacia, Romania, Bulgaria si tarile baltice, a declarat ambasadorul Poloniei, potrivit presei internationale.

Noi exercitii militare in Marea Neagra.

Distrugatorul USS Truxtun efectueaza, miercuri, noi exercitii militare in Marea Neagra, impreuna cu nave din Romania si Bulgaria, in contextul crizei din Crimeea, afirma oficiali din cadrul Fortelor Navale americane, conform Meiafax. Exista multe motive pentru care efectuam exercitii cu aliatii; avem oportunitatea de a-i asigura pe aliatii din cadrul NATO ca beneficiaza de sustinerea noastra, a declarat, conform Reuters, Shawn Eklund, un purtator de cuvant al Fortelor Navale .

Rusia a efectuat exercitii militare in Transnistria

Trupe ale Federatiei Ruse au executat exercitii militare in Transnistria, regiune separatista din estul Republicii Moldova, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al Districtului militar Vest, colonelul Oleg Kocetkov , potrivit presei internationale.

Trupele ruse, antrenate in vederea unui eventual atac inamic. Au efectuat exercitii militare in Transnistria

Trupe ruse au efectuat exercitii militare in Transnistria, o regiune separatista prorusa din Republica Moldova, a anuntat vineri un purtator de cuvant al armatei ruse, informeaza AFP. Purtatorul de cuvant al.

Trupe ruse au efectuat exercitii militare in Transnistria

Trupe ruse au efectuat exercitii militare in Transnistria, o regiune separatista prorusa din Republica Moldova, a anuntat vineri un purtator de cuvant al armatei ruse, in contextul in care aceasta fosta republica sovietica se teme de repetarea scenariului ucrainean pe teritroiul sau, relateaza AFP.

Trupele rusesti au efectuat exercitii militare in Transnistria, in eventualitatea unui atac inamic

Trupe armate rusesti au efectuat exercitii militare in Transnistria, regiune separatista pro-rusa din Republica Moldova, a anuntat vineri un purtator de cuvant al armatei ruse, in conditiile in care aceasta fosta republica sovietica se teme de o repetare a scenariului ucrainean pe teritoriul sau, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )